Czacha, a reszta..
-
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Czacha, a reszta..
Witam,
mam pytanko, być może dla posiadaczy odpowiedź będzie oczywista dla mnie niestety jeszcze nie..
Mianowicie mam model RC36 I z 93roku, moto jest po dzwonie (foto sprzed zdarzenia) i brakuje mi przedniej czachy, reflektora, i szyby... czy czacha od RC36 II będzie pasowała do mojego modelu (posiadam pozostałe plastiki-dół rekin boczki itp)
widziałem na allegro takie cuda:
http://allegro.pl/item315807448_owiewki ... _1000.html
koszt to 350zl więc chyba nie najgorzej, ale pytanie czy to będzie pasowało?
wybieram sie 2marca na giełdę do Warszawy, więc może tam coś znajdę, ale pytanie czy szukać tylko i wyłącznie takiej owiewki jak była w oryginale czy taka z lampą dzieloną też będzie pasowała??
Pozdrawiam i z góry dzięki!
mam pytanko, być może dla posiadaczy odpowiedź będzie oczywista dla mnie niestety jeszcze nie..
Mianowicie mam model RC36 I z 93roku, moto jest po dzwonie (foto sprzed zdarzenia) i brakuje mi przedniej czachy, reflektora, i szyby... czy czacha od RC36 II będzie pasowała do mojego modelu (posiadam pozostałe plastiki-dół rekin boczki itp)
widziałem na allegro takie cuda:
http://allegro.pl/item315807448_owiewki ... _1000.html
koszt to 350zl więc chyba nie najgorzej, ale pytanie czy to będzie pasowało?
wybieram sie 2marca na giełdę do Warszawy, więc może tam coś znajdę, ale pytanie czy szukać tylko i wyłącznie takiej owiewki jak była w oryginale czy taka z lampą dzieloną też będzie pasowała??
Pozdrawiam i z góry dzięki!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
szczerze to wątpie żebyś dostał taką jaką miałeś, jak znajdziesz do rc36I z dzieloną lampą się nie zastanawiaj tylko bierz
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
Grochu, stawiam na to, że ta lampa nie jest od tego moto, a czacha została stuningowana. Zwróciłem na ten motocykl uwagę jakieś 1,5 roku temu na Allegro. Już wtedy tak mi się zdawało. Sądzę, że leczy cię czacha orginal 36I + lampa. No chyba, że się mylę. Ale jak mawia saper lepiej niech się nie mylę.
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Kontakt:
tak Sowa też mi sie wydawało, od dziś wypowiadam co myśle, a nie daje do myślenia hehe, coś pod F2 ta lampa albo inny pocisk no nie .... ? nie widzę spasowania z owiewkąboczną czachy tu mnie też to dziwi ...... albo nie czaje gdzie jest
[ Dodano: 2008-02-21, 20:55 ]
a chyba widze.....pod kierunkiem....

[ Dodano: 2008-02-21, 20:55 ]
a chyba widze.....pod kierunkiem....
-
- Imię: Marcin
- Kontakt:
czyli mogę śmiało szukać owiewki z dzieloną lampą bo ten 'oryginal'to nie do końca był oryginal?
myślałem też nad dopasowanie czachy od RC36 II, ale podejrzewam że nie przypasują do bocznych owiewek..
jak nie znajdę to w najgorszym przypadku wrócę do pierwotnego założenia - VFR w wersji street
dzieki za podpowiedzi
Marcin
myślałem też nad dopasowanie czachy od RC36 II, ale podejrzewam że nie przypasują do bocznych owiewek..
jak nie znajdę to w najgorszym przypadku wrócę do pierwotnego założenia - VFR w wersji street
dzieki za podpowiedzi
Marcin
- usmoł
- pisarz
- Imię: Lesław
- Kontakt:
Grochu to orginał, włoszki 93 rocznik mają lampę nie dzieloną, ale i tak super widać w nocy, i tu masz problem, bo nie wiem jak jest z czachą w lampie ze stringami, bo włoszki mają czachę dzieloną na pół i pod spodem jest łącznik, więc nie wiem jak będzie z uchwytami do czachy. Jak coś to szukaj w google firmy busmotorplus z Dzwonowa k. Chojnowa. chłopak wozi dość sporo części z włoch i bardzo często ma plastiki do VFR, albo Ci ściągnie
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Kontakt:
również takie jest moje zdanie