czy rogi trzymania pasarzera pasuje z rc36I do rc 36II
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
czy rogi trzymania pasarzera pasuje z rc36I do rc 36II
Panowie pilne pytanko na tn temat bo gość do mnie dzwonil i nie wiem jak to teraz z tym jest
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
- piter-111
- bywalec
- Imię: Piotr
- województwo: kujawsko-pomorskie
Witam...
od niedawna mam RC 36II, a od kilku dni uchwyty pasażera...
Poprzedni właściciel sugerował że to oryginalne uchwyty od RC 36II ale po zamontowaniu okazało się że kanapa nie da się założyć, właśnie przez te uchwyty....
I co z tym zrobić? nie miałem okazji porównać uchwytów lub sposobu mocowania w innym motocyklu, wiec po lekturze tego postu domyślam się że mogą być to uchwyty od 36I.
Czy mam rację?
Może ktoś z forumowiczów zechciałby zamieścić fotkę która pokazuje mocowanie uchwytów pod kanapą ? Byłbym wdzięczny, pozwoliło by mi to określic z czym rzeczywiście mam do czynienia...
Pozdrawiam
od niedawna mam RC 36II, a od kilku dni uchwyty pasażera...
Poprzedni właściciel sugerował że to oryginalne uchwyty od RC 36II ale po zamontowaniu okazało się że kanapa nie da się założyć, właśnie przez te uchwyty....
I co z tym zrobić? nie miałem okazji porównać uchwytów lub sposobu mocowania w innym motocyklu, wiec po lekturze tego postu domyślam się że mogą być to uchwyty od 36I.
Czy mam rację?
Może ktoś z forumowiczów zechciałby zamieścić fotkę która pokazuje mocowanie uchwytów pod kanapą ? Byłbym wdzięczny, pozwoliło by mi to określic z czym rzeczywiście mam do czynienia...
Pozdrawiam
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Achmed ma rację.
Są problemy w zakładaniu i zdejmowaniu kanapy.
Uchwyty w RC36II są po prostu szersze.
Mocowania w obu modelach są jednakowe.
Różnica leży w szerokości rozstawu ww "rogów".
Są problemy w zakładaniu i zdejmowaniu kanapy.
Uchwyty w RC36II są po prostu szersze.
Mocowania w obu modelach są jednakowe.
Różnica leży w szerokości rozstawu ww "rogów".
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.