Opony sportowe i turystyczne
- rinas
- klepacz

- Imię: Paweł
OK, wedle życzenia - przesyłam skany.
Jeżeli nie będzie mozna pobrać załącznika, proszę podać maila - to podeślę pocztą.
Jak dla mnie, to najważniejsza w tym teście jest tabelka z 3 strony, gdzie opony wszystkich producentów ( oprócz Shinko i Maxxis ) są poprzydzielane do poszczególnych kategorii.
Jeżeli nie będzie mozna pobrać załącznika, proszę podać maila - to podeślę pocztą.
Jak dla mnie, to najważniejsza w tym teście jest tabelka z 3 strony, gdzie opony wszystkich producentów ( oprócz Shinko i Maxxis ) są poprzydzielane do poszczególnych kategorii.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- binio
- klepacz

- Imię: Łukasz
Nie zauwazylem zeby juz ktos pdoawal ten link, a tescik fajnt bo na VFRce przeprowadzony:
http://www.motocykl-online.pl/artykuly/ ... urystyczne
http://www.motocykl-online.pl/artykuly/ ... urystyczne
VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
- binio
- klepacz

- Imię: Łukasz
ja zalozylem Pilot Raod 2 i narazie ze 100km zrobilem, oponka sie dotarla, chodzi elegancko
czuje ogromna roznice pomiedzy stara sparciala a ta nowo, teraz zakrety to bajka
czuje ogromna roznice pomiedzy stara sparciala a ta nowo, teraz zakrety to bajka
VTEC? its like a woman running away from a rapist,