CZYM MOGE JE UZCZELNIĆ?, nie mam nowych uszczelek i jest z nimi problem. Czy jest jakiś specjalny silikon cy cuś?
czym uszczelnić komory pływakowe?
- polakko
- teksciarz

- Imię: Krzysiek
- województwo: opolskie
czym uszczelnić komory pływakowe?
wymieniamy zaworki iglicowe bo zaczął jeden gaźnik przelewać benzynę do cylindra-na włączonym zapłonie, No i oczywiście uszczelki są nie za dobre. Poprzednio ktoś je podsmarował hermetykiem i na dodatek są trochę już plaskate.
CZYM MOGE JE UZCZELNIĆ?, nie mam nowych uszczelek i jest z nimi problem. Czy jest jakiś specjalny silikon cy cuś?
- PETER
- stary wyjadacz

- Imię: PIOTR
nie jestem pewien czy akurat do twoich gaźników ale larson ma spora ofertę zestawów do gaźników
http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no=MzQxMDAwMw==
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- PETER
- stary wyjadacz

- Imię: PIOTR
najlepszy układ to nowe uszczelki i raczej z tymi gumkami to nic nie wykombinujesz jak chcesz to podaj oznaczenie moto a najlepiej oznaczenie gaźników to się znajdzie co u ciebie powinno występować i za ile podałem pierwszy link z uszczelkami jaki mi mi wpadł w oko 
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"