V-Rulezzzz!!!
odpowietrzanie sprzęgła
- jordan23
- pisarz

- Imię: Krzysztof
- Kontakt:
odpowietrzanie sprzęgła
Witam wszystkich
!! mam małego problema, wymieniałem płyn w sprzęgiełku i coś chyba źle odpowietrzam bo klamka nie daje mi większego oporu. jeszcze jedna sprawa czy muszę mieć zamknięty ten zbiorniczek na górze i czy guma od tego tłoczka przy dźwigni , która widziałem że jest u mnie naderwana, ma większy wpływ na tą sprawę??? będę wdzięczny za każde info !! Pozdraviać!!!
V-Rulezzzz!!!
V-Rulezzzz!!!
Vfr Rulezz!!
..DUM SPIRO SPERO !!
..DUM SPIRO SPERO !!
- figaro
- ostry klepacz

- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Przeczytaj ten temat:
viewtopic.php?t=3032&highlight=odpowiet ... rz%EAg%B3a
Jak nic nie da się zrobić, to dzwoń. Podjedziemy, zobaczymy, poradzimy.
viewtopic.php?t=3032&highlight=odpowiet ... rz%EAg%B3a
Jak nic nie da się zrobić, to dzwoń. Podjedziemy, zobaczymy, poradzimy.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Ketchup
- klepacz

- województwo: lubuskie
zbiorniczka nie zakręca się przy odpowietrzaniu - bo min będziesz musiał dolewać płynu, ta gumka dobrze jak jest cała - ale to nie rzutuje akurat na odpowietrzenie
najpierw musisz odpowietrzyć samą pompę - najłatwiejszy sposób to tzw strzał z klamki, obserwuj przy tym czy pompa odpowietrza się - w miejscu gdzie pompa zasysa płyn pojawiają się bąbelki - parę strzałów i parę razy tradycyjne odpowietrzanie - i tak do skutku
a tak na przyszłość to nie zlewa się wszystkiego płynu
- najlepiej jest usunąć strzykawką stary płyn ze zbiorniczka, zalać świeży i na zasadzie odpowietrzania nowy płyn wyprze stary - wystarczy obserwować
pozdro
najpierw musisz odpowietrzyć samą pompę - najłatwiejszy sposób to tzw strzał z klamki, obserwuj przy tym czy pompa odpowietrza się - w miejscu gdzie pompa zasysa płyn pojawiają się bąbelki - parę strzałów i parę razy tradycyjne odpowietrzanie - i tak do skutku
a tak na przyszłość to nie zlewa się wszystkiego płynu
pozdro
Jak do baku to tylko nitroglicerynometanol
- KolczyK
- stary wyjadacz

- Imię: Przemysław
- Kontakt:
jordan, zadzwoń to się podjedzie i zrobi 
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka