Otwarcie sezonu na Bemowie 24-04-2010
- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
- województwo: mazowieckie
Otwarcie sezonu na Bemowie 24-04-2010
Znany jest już termin otwarcia sezonu motocyklowego na Bemowie.
24.04.2010
Tydzień po Częstochowie :)
ktoś się wybiera ?
24.04.2010
Tydzień po Częstochowie :)
ktoś się wybiera ?
- binio
- klepacz
- Imię: Łukasz
Juz chcialem napisac ze na 100 bede ale chyba pokrywa sie z terminem otwarcia sezonu w Rzeszowie... Zobaczymy 

VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
- Panasonix82
- pisarz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Panie i Panowie,
do poczytania
http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56021,2879518.html
Ja napewno pojadę na mszę do Starej Iwicznej 10.04.2010 g. 12.00
do poczytania
http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56021,2879518.html
Ja napewno pojadę na mszę do Starej Iwicznej 10.04.2010 g. 12.00
ex. VFR 800 VTEC (teraz u Żetona ) - https://picasaweb.google.com/1043711926 ... VFR800VTEC#
ex. VFR 800 FI (RC46 - teraz u Gruby73) - https://picasaweb.google.com/1043711926 ... DAVFR800FI#
Moja Ś.P. SC36 - http://www.bikepics.com/members/panasonix82/98vtr1000/
ex. VFR 800 FI (RC46 - teraz u Gruby73) - https://picasaweb.google.com/1043711926 ... DAVFR800FI#
Moja Ś.P. SC36 - http://www.bikepics.com/members/panasonix82/98vtr1000/
- SADO
- teksciarz
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Otwarciem sezonu to można było to nazwać jakieś 8 lat temu i wcześniej, a w późniejszych latach to raczej piknik dla rodzin i tak jak napisałMC_Hammer pisze:Znany jest już termin otwarcia sezonu motocyklowego na Bemowie.
nic więcej.WiktorVFR pisze:coroczny spęd DRESIARSTWA NA SCIGACZACH
WSK 125 > CZ 350 > Yamaha XJ 600 > VFR 800, Junak i WFM 

- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
uzasadnij w 2004 spotkałem sporo znajomych pobawiłem się paradując po w-wie spędziłem fajnie czas w 2008 spotkałem więcej znajomych spędziłem fajnie czas obejrzałem sporo ciekawie zrobionych - pomalowanych motocykli po południu polataliśmy w wiekszej grupie ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????WiktorVFR pisze:to porazka TOTALNE DNO
co sie zmieniło
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- RALF
- klepacz
- Imię: Rafał
Ja bedę na pewno
Wiktor faktycznie dawno nie byłeś... na motocyklu wjazd jest za free
zawsze jestem grupą
7 osób
Honda cb 750. facet 37 lat nie nosi dresu.
Suzuki gsx1100f facet 42 lata nie nosi dresu
Yamaha fazer 1000 facet 38 lat nosi dres jak biega rano
Honda shadow 600 facet 45 lat jego dres to kurtka skórzana
Suzuki gsxf 650 jajko 25 lat nie nosi dresu
Yamaha Ventura 26 lat nie nosi dresu
Honda vfr 800 32 lata nie nosi a nawet nie posiada dresu.
I jest fajnie

Wiktor faktycznie dawno nie byłeś... na motocyklu wjazd jest za free
zawsze jestem grupą
7 osób
Honda cb 750. facet 37 lat nie nosi dresu.
Suzuki gsx1100f facet 42 lata nie nosi dresu
Yamaha fazer 1000 facet 38 lat nosi dres jak biega rano
Honda shadow 600 facet 45 lat jego dres to kurtka skórzana
Suzuki gsxf 650 jajko 25 lat nie nosi dresu
Yamaha Ventura 26 lat nie nosi dresu
Honda vfr 800 32 lata nie nosi a nawet nie posiada dresu.
I jest fajnie
Radio Kolor 103 FM
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
- WiktorVFR
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
pierwszy i ostatni raz!orzyl pisze:ale Aldona nigdy nei była, więc będzie
Peter przytocze pare cytatów innych ludzi to moze ci rozjaśniePETER pisze:???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

jedna wielka beznadziaja, i tylko dofinansowywanie organizatora moim zdaniem. rok temu spróbowałem i nigdy więcej nie wyrzucę pieniędzy w to błoto ...
opłata za to że wjedziesz na lotnisko, ponudzisz sie i bedziesz czekac na parade w ktorej jest przesadny tłok, i wszyscy zajeżdżają sobie drogę - o kant dupy potłuc taką imprezę ...
kiedyś zanim było rozpoczęcie sezonu na Bemowie robił tą imprezę klub Kardan,raz im się noga poślizgnęła bo zawiódł właściciel terenu a wykorzsytał to obecny organizator rozpoczęcia na Bemowie,włożył kasę na gotowe nie mając żadnej tradycji za sobą tlko robiąc spęd gnojstwa,Kardan dalej robi rozpoczęcia ale już żeby u nich byc to trzeba miec zaproszenie...
JESLI KTOS WOGOLE SEZON KONCZY TO ROZPOCZECIE JEST TYLKO JEDNO CZESTOCHOWA
od jakiegos czasu bemowo to zlot panow z fredzelkami i pokaz mody kolekcja 2010 adidas
lepiej te pieniadze przeznaczyc na pb i smignac na mazurki np
Również odpuszczam sobie bemowo. Byłym w ubiegłych latach i jest to dla mnie tragedia.
W związku, że nigdy nie byłem na rozpoczęciu w Częstochowie to tam się właśnie wybieram w tym roku![]()
moim zdaniem Czestochowa to lepszy wybor, chociazby z trzech powodow; swiecenie motocykli (jesli komus zalezy), mala podroz na poczatek sezonu, jakas taka fajniejsza atmosfera...
na Bemowie zlot lansiarni i chamstwa niejednokrotnie. a przy tym trzeba placic.
20-30 zl to niby zaden pieniadz, ale trzeba wiedziec za co sie placi. za wjazd na plac? to ja nie daje nawet zlocisza! a moze ten plac jest historyczny i placi sie jak przy wejsciu do muzeum? coz, mieszkam na Bemowie 20 lat i nic mi na ten temat nie wiadomo.
aha, z takich fajowszych atrakcji, jest tam wyznaczone miejsce m.in. do palenia gumy. jak ktos chce popatrzec na taka super extra hiper mega akcje, to za dyche od lebka spale gume przed brama wjazdowa tamze. lista chetnych i nr konta na priv;)
tak sobie psiocze, ale i tak pewnie tam pojade/podbije z buta?! w celach zawodowych. natomiast jak ktos nie musi, to niech oleje ten sped. w pewnych sytuacjach otwarcie na Bemowie przypomina Warszawski Tor Cargo, tylko w skali makro.
lepiej zaoszczedzic te kase i dolozyc do giftow dla dzieciakow z domow dziecka czy cos w tym stylu, bo w tym roku znow planujemy tego typu akcje.
sie rozpisalem. sorry.
czolem!
również olewam bemowo i walę na częstochowę - klimat zayebisty, sporo ludzików, dobra organizacja, fajna traska no i oczywiście święcenie motocykli w intencji bezpiecznego sezonu (jeśli ktoś wierzący oczywiście, cała reszta robi "sztuczny tłok")
ps. raz jedyny skusiłem się na bemowo - pieniądze wyrzucone w błoto, a sprzęt gotuje się w paradzie niemiłosiernie..![]()