Minizlot w Kazimierzu nad Wisłą 2006-12-02
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Minizlot w Kazimierzu nad Wisłą 2006-12-02
Padł pomysł aby 2 grudnia w sobotę zrobić minizlot w Kazimierzu nad Wisłą.
Pogoda ma być podobno świetna więc przy założeniu że temperatura będzie powyżej progu bezpieczeństwa (brak groźby zamarzniętych kałuż i deszczu) to zieramy się na rynku od 11:00, robimy "event" dla gawiedzi i zdjęcia, jemy jakąś pizzę i wracamy z powrotem.
Powrót powinnismy zorganizować koło 14 żeby nie jechać po zmroku, no chyba że Wam zmrok nie przeszkadza.
Napisałem minizlot, ponieważ zdaję sobie sprawę że dla dużej grupy klubowiczów jest to sezon garażowy albo dość daleko.
Tymsamym wizytę u Króla Zygmunta przekładamy na niedzielę na 12:00.
Pogoda ma być podobno świetna więc przy założeniu że temperatura będzie powyżej progu bezpieczeństwa (brak groźby zamarzniętych kałuż i deszczu) to zieramy się na rynku od 11:00, robimy "event" dla gawiedzi i zdjęcia, jemy jakąś pizzę i wracamy z powrotem.
Powrót powinnismy zorganizować koło 14 żeby nie jechać po zmroku, no chyba że Wam zmrok nie przeszkadza.
Napisałem minizlot, ponieważ zdaję sobie sprawę że dla dużej grupy klubowiczów jest to sezon garażowy albo dość daleko.
Tymsamym wizytę u Króla Zygmunta przekładamy na niedzielę na 12:00.
Ostatnio zmieniony pn 04 gru 2006, 00:49 przez ppamula, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hubert
- klepacz
- Imię: Hubert
- województwo: lubelskie
Ja będę z Beatą na 100%.Arczi ma podrzucić dziecko do starych bo jego żona pracuje ale jak go znam to będzie.
[ Dodano: 2006-11-27, 18:37 ]
Zapomniałem.
Proponujemy z Arczim żeby po posiłku skoczyć na prom około 3 km od Kazimierza i przeprawić się do Janowca a tam rozchodniaczek ( kawka ) i do domu.
[ Dodano: 2006-11-27, 18:37 ]
Zapomniałem.
Proponujemy z Arczim żeby po posiłku skoczyć na prom około 3 km od Kazimierza i przeprawić się do Janowca a tam rozchodniaczek ( kawka ) i do domu.
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
Też o tym myślałem. Byłem kiedyś na torze http://www.imola.pl/ - super zabawa !!!
- Pawel
- pisarz
- Kontakt:
Bede
. Tylko punktualnie o tej jedenastej, bo koło 14-tej muszę byc w domu spowrotem. Acha, bede ba Buellu XB9 na niemieckiej rejestracji, to jakby mnie ktoś z "gęby" nie rozpoznał.
Pawel

Pawel
Gwiaza rocka, czarny koń wyścigów motocyklowych, kwiat polskiego dziennikarstwa, mistrz obiektywu - ot zwykły skromny chłopak ...
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
Ja raczej nie pojadę, ale będę miał na was oko :
(wielki brat patrzy)
http://www.kazimierzdolny.net/kamera1.php
Pomachajcie do reszty Ownersów jak tam będziecie

http://www.kazimierzdolny.net/kamera1.php
Pomachajcie do reszty Ownersów jak tam będziecie

-
- klepacz
- Kontakt:
Rommi! I to jest właśnie to. Po co ruszać się z domu w takie zimno
, a tak na poważnie to faktycznie jak ktoś nie może to przynajmniej sobie popatrzy w kompa. O której dokładnie godz jest spoot i w którym miejscu (mam nadz że na rynku) W razie nie pogody mozna być autem?
[ Dodano: 2006-11-30, 13:11 ]
KTO BY SIĘ PISAŁ NA NOCLEG W KAZIMIERZU??????

[ Dodano: 2006-11-30, 13:11 ]
KTO BY SIĘ PISAŁ NA NOCLEG W KAZIMIERZU??????
GaBBaS