Warszawa - Gdynia - Warszawa 15.06.2009
- jw
- pisarz
- Imię: Jarek
Warszawa - Gdynia - Warszawa 15.06.2009
Wyjazd z warszawy w godzinach porannych. Jezeli ktos ma czas i checi zeby dolaczyc to zapraszam o 7 rano na stacje bp zaraz za gorka/granicami wawy - wylot na gdansk oczywiscie 

- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
no to zapraszamy
tel masz

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- jw
- pisarz
tak jest to wyprawa po gsxfa. potrzebuje jeszcze zajechac do sklepu moto-akcesoria w gdansku, zeby przekazac im tajemnicza paczke
w 3-city goscilem ostatnio daaaaawno dawno temu, wiec nie ukrywam, ze przydalby sie jakis przewodnik/czka
spisze sobie wasze numery i zadzwonie jak bedziemy sie zblizac - mam nadzieje ze ok 10 bedziemy juz w gdansku. pozdro i dzieki za odzew

w 3-city goscilem ostatnio daaaaawno dawno temu, wiec nie ukrywam, ze przydalby sie jakis przewodnik/czka

spisze sobie wasze numery i zadzwonie jak bedziemy sie zblizac - mam nadzieje ze ok 10 bedziemy juz w gdansku. pozdro i dzieki za odzew
- lechu02
- zadomowiony
- Imię: lech
- Kontakt:
jw pisze:tak jest to wyprawa po gsxfa. potrzebuje jeszcze zajechac do sklepu moto-akcesoria w gdansku, zeby przekazac im tajemnicza paczke![]()
Ciekaw jestem ile czasu jechaliście do gdańska? Motorkami?
nawet jak siedzę to pędzę
Male
Male
- jw
- pisarz
jechalem jak sie okazalo sam (z kumplem na plecaku). nikt z centurium nie chcial sie z nami zabrac, czyzby wszyscy pracowali w poniedzialek?
podroz byla dosc dluga poniewaz mielismy dluzszy przystanek w ostrodzie zeby spotkac sie z kolega.
piszac te slowa oswiadczam iz jestesmy cali i zdrowi w domach. deal przebiegl pomyslnie, sprzedajacy okazal sie "kolega kolegi", moto jakos chodzi tylko trzeba bylo w drodze powrotnej podkleic rame na poxipol.
bardzo chcialbym podziekowac vikingom za goscine
- kolczykowi za to ze wlaczyl mu sie tryb przewodnika
- wasylowi za bardzo ciekawe historie, ktore nie pozwalaly nam sie nudzic
- poscigowi za ogladniecie moto - szkoda, ze nie dane bylo nam sie spotkac
mam nadzieje, ze zobaczymy sie w lipcu i bedzie wiecej czasu zeby cos rozpracowac i skoczyc w te slynne miejsca o ktorych opowiadal wasyl
dzien mozna uznac za bardzo pozytywny, za wyjatkiem malego incydentu z palami w drodze powrotnej (ja 9pktow, piotrek 14...). no to sobie kuwa pojechalem do lublina

piszac te slowa oswiadczam iz jestesmy cali i zdrowi w domach. deal przebiegl pomyslnie, sprzedajacy okazal sie "kolega kolegi", moto jakos chodzi tylko trzeba bylo w drodze powrotnej podkleic rame na poxipol.
bardzo chcialbym podziekowac vikingom za goscine
- kolczykowi za to ze wlaczyl mu sie tryb przewodnika

- wasylowi za bardzo ciekawe historie, ktore nie pozwalaly nam sie nudzic

- poscigowi za ogladniecie moto - szkoda, ze nie dane bylo nam sie spotkac
mam nadzieje, ze zobaczymy sie w lipcu i bedzie wiecej czasu zeby cos rozpracowac i skoczyc w te slynne miejsca o ktorych opowiadal wasyl

dzien mozna uznac za bardzo pozytywny, za wyjatkiem malego incydentu z palami w drodze powrotnej (ja 9pktow, piotrek 14...). no to sobie kuwa pojechalem do lublina

- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
miło było poprowadzić i ugościć chociaż w taki sposób
sztuka rewelka, nie pomyślałbym nawet że u mnie w mieście są takie zadbane motocykle
trzeba było tak jak my z wasylem w drodze powrotnej, poniżej 1,8 ciężko było zejść to by nie filmowali
do rychłego zobaczenia 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
No to się przyznaj za co dostaliście "premię"jw pisze:dzien mozna uznac za bardzo pozytywny, za wyjatkiem malego incydentu z palami w drodze powrotnej (ja 9pktow, piotrek 14...).
Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Że tak powiem....kuźwa.9 i 14pkt.Musieliście naprawde się postarać i miec oczy w du...p...ie.,ze tak ładnie i długomusieli Was nagrywac.
GSX-f musiała byc przetestowana rozumiem ,ale panowie.......
To ,że sztuka ładna z suzuki to byliście zapewnieni,jak ja oglądałem az uśmiech mi wskakiwał,bo żadko sie ogląda tak świeże motorki w takiej cenie.
GSX-f musiała byc przetestowana rozumiem ,ale panowie.......
To ,że sztuka ładna z suzuki to byliście zapewnieni,jak ja oglądałem az uśmiech mi wskakiwał,bo żadko sie ogląda tak świeże motorki w takiej cenie.
- rinas
- klepacz
- Imię: Paweł
Mnie też coś takiego, chcieli mi dać 1500 i chyba 18 pkt, ale wybłagałem 500 PLN i 8 czy 10 pkt. Także, czasami wystarczy naprawdę niewiele czasuJacko pisze:Nie masz racji. Wcale nie musieli długo. Mnie w kwietniu zfilmowali tylko w ciągu niecałych 15 sekund i poszło mi 10 pt i 600 PLNposcig pisze:Że tak powiem....kuźwa.9 i 14pkt.Musieliście naprawde się postarać i miec oczy w du...p...ie.,ze tak ładnie i długomusieli Was nagrywac.

- jw
- pisarz
wrocilem do domu wiec rozwieje wasze watpliwosci. zacznijmy od tego, ze jezdze dosc spokojnie i nie rozwijam wielkich predkosci
ci co mnie znaja potwierdza. benitto powiedzial kiedys, ze jezdze jak pizda wiec to chyba zobowiazuje? hehe.
moje straszne wykroczenie to 93 na 70 i wyprzedzanie na zakazie. bylo ciemno, ruch byl dosc spory w strone wawy, wiec nawet nie pamietam kiedy ich wyprzedzilem... auta jechaly mniej wiecej 80, a ja jedno po drugim powoli wyprzedzalem nie przekraczajac podwojnej ciaglej. czesto puszki robily nawet miejsce zjezdzajac na pobocze. dobra stalo sie i panowie nas zatrzymali. probujemy spokojnie pogadac, a ten na nas doslownie z ryjem jakbysmy w tej miescinie zapinali conajmniej ponad 150
trafilismy na jakiegos zakompleksionego sluzbiste i dalsze negocjacje nie mialy sensu. poscig moim zdaniem nie testwalismy moto tylko mielismy pecha. oczy patrzyly tam gdzie trzeba i byly na miejscu. ciekawe, czy ty bys wypatrzyl po ciemku kto siedzi w wyprzedzanym przez ciebie aucie, bedac jednoczesnie oslepianym z naprzeciwka?

moje straszne wykroczenie to 93 na 70 i wyprzedzanie na zakazie. bylo ciemno, ruch byl dosc spory w strone wawy, wiec nawet nie pamietam kiedy ich wyprzedzilem... auta jechaly mniej wiecej 80, a ja jedno po drugim powoli wyprzedzalem nie przekraczajac podwojnej ciaglej. czesto puszki robily nawet miejsce zjezdzajac na pobocze. dobra stalo sie i panowie nas zatrzymali. probujemy spokojnie pogadac, a ten na nas doslownie z ryjem jakbysmy w tej miescinie zapinali conajmniej ponad 150

trafilismy na jakiegos zakompleksionego sluzbiste i dalsze negocjacje nie mialy sensu. poscig moim zdaniem nie testwalismy moto tylko mielismy pecha. oczy patrzyly tam gdzie trzeba i byly na miejscu. ciekawe, czy ty bys wypatrzyl po ciemku kto siedzi w wyprzedzanym przez ciebie aucie, bedac jednoczesnie oslepianym z naprzeciwka?
Ostatnio zmieniony wt 16 cze 2009, 16:50 przez jw, łącznie zmieniany 2 razy.
- benito
- ostry klepacz
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
KIEDY???jw pisze:benitto powiedzial kiedys, ze jezdze jak pizda
GDZIE???
Ja nic takiego nie pamietam...i nie uzywam tak wulgarnych slow.
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06