Wiąże się to z faktem, iż teraz mamy do dyspozycji dużo więcej terminów na rezerwacje całego ośrodka. Za miesiąc może sie okazać że takiej możliwości już nie ma. To są słowa Pani Kierowniczki ośrodka, nie moje, dlatego zdecydowałem się was poinformować.
Proszę o zgłaszanie najbardziej dogodnych dla was terminów, najlepiej żeby nie kolidowały z jakimiś innymi imprezami, na które jezdzicie. Myśle, że pomiędzy połową lipca a połową sierpnia byłoby najlepiej.
Pojawiają się opinie że za wcześnie o tym myśleć. Wg mnie nie jest za wcześnie. Teraz zajęliśmy prawie wszystkie wolne miejsca, a za rok pewnie byłoby nas więcej.
Chciałbym tylko zaznaczyć że organizacja tego zlotu nie jest dla mnie jakimś celem, priorytetem czy czymś takim. Nie napalam się i nie podpalam. Stawiam tylko sprawę jasno, jaka jest sytuacja. Jak dla mnie możemy nie organizować tego zlotu, chociaż byłoby troche szkoda.
cena ze zniżką dla grupy pow. 20 osób to 43pln/dobe za miejsce(łóżko), bez znaczenia ilu osobowy pokuj. Dla studentów PRz będzie prawdopodobnie jeszcze o 10% niższa
Tak wiec za osobę cały zlot(2 doby) wyjdzie 86pln
Proszę o wypowiedzi tylko na temat, bo w poprzednim temacie już sie zrobiło zamieszanie.
Kasiu, jest możliwość zrobienia dłuższej imprezy niz 3 dni, z tym ze sporo osób i tak pewnie wpadnie tylko na weekendowe 2 dni. Proszę o konkretna propozycje