14-03-2008 MOTOR BIKE SHOW
- olo
- klepacz
- Imię: Olek
- Kontakt:
14-03-2008 MOTOR BIKE SHOW
Ma być duża, solidna impreza, no a przede wszystkim kolejny pretekst do spotkania - jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to się wybiorę !
Ostatnio zmieniony sob 08 mar 2008, 20:51 przez olo, łącznie zmieniany 1 raz.
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 

- olo
- klepacz
- Imię: Olek
- Kontakt:
No ludziska, został tylko tydzień ! Zgłaszam wniosek o ustanowienie tego weekendu otwarciem sezonu dla południowców (bylibyśmy szybsi od Centurium
), w związku z czym proponuję spotkanko na imprezie (nie za późno), wspólną krótką przejażdżkę zupełnie niedaleko (może Wyżyna...), po drodze jakiś grill, knajpa itp.
Kto jest przeciw ?!
Jeśli nikt to który dzień byłby lepszy: sobota czy niedziela ? Wypowiedzcie się to w połowie tygodnia ustalimy ostatecznie szczegóły...

Kto jest przeciw ?!
Jeśli nikt to który dzień byłby lepszy: sobota czy niedziela ? Wypowiedzcie się to w połowie tygodnia ustalimy ostatecznie szczegóły...
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 

-
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
kecajm69 od Czestochowy jak bedziesz jechal to zjedziesz z trasy zjazdem na Katowice, potem masz swiatła kolo reala, jedziesz prosto i kilometr dalej masz zjazd na Dabrowe Gornicza w prawo, potem na swiatłach w lewo i pare metrow dalej sa te targi po lewj str, to juz zobaczysz taki wysoki budynek
ja i w sobote i w niedziele jestem w pracy do 14, ale moze byc tak ze nie bede mial moto bo oddaje do siemianowic na zakladanie MIGa, oczywiscie bede naciskal zeby sie pospieszyli, zeby sie z Wami spotkac
ja i w sobote i w niedziele jestem w pracy do 14, ale moze byc tak ze nie bede mial moto bo oddaje do siemianowic na zakladanie MIGa, oczywiscie bede naciskal zeby sie pospieszyli, zeby sie z Wami spotkac