Zapraszamy na jazdę po TORZE LUBLIN 7-8 września 2013 - sobota/niedziela
7.09.2013 - sobota
TYLKO JEDNA TURA !!!
TURA w godzinach 09.00 – 14.00 Cena: od 60 do 100 zł
8.09.2013 - niedziela
I TURA w godzinach 09.00 – 14.00 Cena: od 60 do 100 zł
II TURA w godzinach 14:00-19:00 Cena: od 60 do 100 zł
Jeśli jeździłeś w I turze masz 50% RABATU na II turę
Cena będzie uzależniona od ilości osób jeżdżących po torze. ( w cenie porady dotyczące techniki i toru jazdy .....dla chętnych + FOTY z jazd )
Wszystkich z poza Lublina prosimy KONIECZNIE o potwierdzenie obecności i ilości motocykli na adres : arturlis@onet.pl
Dla członków MOTO-SEKCJI z województwa lubelskiego oczywiście RABAT w wysokości 50 % ! ! !
UWAGA: możliwość zmiany konfiguracji toru ( większe prędkości, szybsze łuki ) po uzgodnieniu z uczestnikami ...
Aktualne informacje dostępne na stronie www.moto-sekcja.pl
Jazdy po TORZE LUBLIN 7-8 września 2013 sobota - niedziela
-
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
Re: Jazdy po TORZE LUBLIN 7-8 września 2013 sobota - niedzie
Wybieram się już któryś rok na jakiś tor i nie mogę dotrzeć
, może się uda teraz. Na urodziny sobie sprawie wycieczkę
.
Tylko czy mogę prosić stałych bywalców o podpowiedz czy w lublinie maja jakieś specjalne wymagania i kruczki w regulaminie kto może wjechać? Pytam ponieważ ostatnio w Radomiu nie chcieli wpuścić podobno gościa bo nie miał crash padów!
A ja mimo moich wszystkich przygód tez się jeszcze nie dorobiłem
.
Pozdrawiam

Tylko czy mogę prosić stałych bywalców o podpowiedz czy w lublinie maja jakieś specjalne wymagania i kruczki w regulaminie kto może wjechać? Pytam ponieważ ostatnio w Radomiu nie chcieli wpuścić podobno gościa bo nie miał crash padów!
A ja mimo moich wszystkich przygód tez się jeszcze nie dorobiłem

Pozdrawiam
- emils
- pisarz
- Imię: Emil
- województwo: mazowieckie
Nie ma żadnych wymagań. Podpisujesz taki kwitek, że jeździsz na własną odpowiedzialność i tyle.
"Bóg stworzył Hondę, bo wie co dobre. A inne motocykle? Bo ma poczucie humoru!"
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
- gapa44
- zadomowiony
- Imię: Sławek
Może spróbuj dogadać się z Peterem. Robi to naprawdę szybko, profesjonalnie i ładnie. Będziesz miał 'święty spokój' nie tylko na torze.
Łącznie z paliwem wyjdzie taniej niż tzw. markowe zagraniczne a przyjemność z jazdy- bezcenna.
Łącznie z paliwem wyjdzie taniej niż tzw. markowe zagraniczne a przyjemność z jazdy- bezcenna.
- klosiewi
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- województwo: mazowieckie
Tak mogło być ponieważ na Radomiu nawierzchnia jest przystosowana pod wymogi Europejskiej federacji kartingowej a naprawa nawierzchni jest droższa od sumy jaką oni zgarną za dzień motojazd.Ukasz pisze:Pytam ponieważ ostatnio w Radomiu nie chcieli wpuścić podobno gościa bo nie miał crash padów!
Na Lublinie takich wymogów nie spotkałem!!!