ZAKRĘTASKI 09-06-2007
- olo
- klepacz
- Imię: Olek
- Kontakt:
ZAKRĘTASKI 09-06-2007
W tę sobotę (9-tego) wybieram się na słowację w okolice Banskiej Bystrzycy. Będzie mnóstwo zakrętów i zamykanie oponek. Planuję wyruszyć z Rybnika o 9.00. Ktoś chętny ? ZAPRASZAM !!!
Ostatnio zmieniony wt 12 cze 2007, 11:08 przez olo, łącznie zmieniany 2 razy.
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 

-
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
he he wiec jedziemy
[ Dodano: 2007-06-11, 12:12 ]
wiec bylismy,zrobil sie nam mini mini zlocik vfr bo 4 pojechaly, podsumowujac ulalo nas 3 razy , ale warto bylo jechac, faktycznie mozna okreslic to miejsce rajem dla motocyklistow, ja bylem tam pierwszy raz i jestem w szoku, drogi mistrzostwo swiata, widoki mistrzostwo swiata, winkle przez kilka kilometrow non stop, wczoraj nie dalem juz rady zdac relacji bo bylem padniety,trzeba tam koiecznie wrocic i to najlepiej w wikszym gronie, jestem przkonany ze bylibyscie zachwyceni, pare fotek:

[ Dodano: 2007-06-11, 12:12 ]
wiec bylismy,zrobil sie nam mini mini zlocik vfr bo 4 pojechaly, podsumowujac ulalo nas 3 razy , ale warto bylo jechac, faktycznie mozna okreslic to miejsce rajem dla motocyklistow, ja bylem tam pierwszy raz i jestem w szoku, drogi mistrzostwo swiata, widoki mistrzostwo swiata, winkle przez kilka kilometrow non stop, wczoraj nie dalem juz rady zdac relacji bo bylem padniety,trzeba tam koiecznie wrocic i to najlepiej w wikszym gronie, jestem przkonany ze bylibyscie zachwyceni, pare fotek:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Heroinka :D
- pisarz
- Kontakt:
- olo
- klepacz
- Imię: Olek
- Kontakt:
Gienio, nawet nie próbuj jechać bezemnie...
Faktycznie było SUPER !
Jak tam maszyna, diagnoza wystawiona? Rób ją szybko bo się nie mogę doczekać na wszystkie fotki
P.S. Lada dzień założę nowy temat w sprawie kilkudniowego wypadu na Słowację (m.in. Banska oczywiście!!!)
Faktycznie było SUPER !
Jak tam maszyna, diagnoza wystawiona? Rób ją szybko bo się nie mogę doczekać na wszystkie fotki

P.S. Lada dzień założę nowy temat w sprawie kilkudniowego wypadu na Słowację (m.in. Banska oczywiście!!!)
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 

-
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
olo, jak tylko bede sie tam wybieral to dam znac, wtedy juz mialem dosc ale nastepnego dnia juz bym tam wrocil, pomoge jak tylko bede umial w organizacji tego kilkudniowego wypadu, warto zeby chlopaki to zobaczylil
, ta miejscowosc jest faktycznie kultowa bo wielu znjomych mowi ze o niej slyszalo lub tam bylo, diagnozy jeszcze brak, a zdjecia takie piekne... hahaha