600-lecie Bitwy pod Grunwaldem - ZLOT VFR-OC 2010-07-15
... i jest dobra wiadomość:
Po wczorajszych objazdach w Grunwaldzie, pertraktacjach (oj byłoy nieletko) jest nam dane, co się pisze poniżej:
1. Miejscówka jest super, przy samym polu bitewnym, do pomnika 3 rzuty kamieniem, do amfiteatru 2, do kapliczki tuż obok - 0,5, u państwa Wojtowicz - przesympotyczni ludzie, super gaduły, UWAGA: mają 2 młode córcie (dopisek dla samotnych
)
2. Pole u rolnika z ślicznie przystrzyżoną trawką, na miejscu toytoje, będzie dostęp do wody bieżacej-zimnej, to tyle jeżeli chodzi o standardy.
3.Cennik: 5 zł od osoby, 5 zł od parkowania motocykla, nocleg w namiotach oczywiście- przytarganych we własnym zakresie, motocykle parkowane na terenie ogrodzonym.
4. Początek zlotu: 14.07.2010
5. UWAGA: 15. 07 odbywać się będą oficjalne obchody, mają przyjechać wszystkie fiszki i inne prezydenty, więc teren będzie obstawiony przez borowików jak po deszczu dojazd może być utrudniony.
6. Główna inscenizacja w sobotę, próba generalna w piątek (podobno ciekawsza od głównej imprezy) mamy miejscówki w pierwszym rzędzie.
7. Koniec zloty w niedzielę 18.07
8. W związku z utrudnionym ruchem w okolicy z założenia nie polatamy w trakcie na moto, ale jak ktoś lubi stać w korkach jego broszka, a bedzie ludzi że hejjjjjjj
9. Do sklepu GS 2km
10. Namiary GPS: +53° 28' 57.26", +20° 6' 56.62", dojazd przez strefę wyłączoną z ruchu, tzw droga do kapliczki, pierwszy wjazd za lasem na parking.
11. Obowiązują tylko i wyłącznie koszulki zlotowe wykonane na ostatni Toruń.
12. Dla nieczytatych pozostaj mój nr telefonu - dzwońcie, pytajcie, a będzie wam wyjaśnione.
Link na mapę
ZAPRASZAMY
[shadow=red]NASTĘPNA TAKA IMPREZA ZA 600 LAT[/shadow] ...cytata
Poniżej lista obecności, po naleśniku proszę wpisywać datę domniemanego przybycia i wyjazdu:
1. Mors+plecaczek - 14.07 - 18.07
2. Grześ Tournow+plecaczek - 14.07 - 18.07
Po wczorajszych objazdach w Grunwaldzie, pertraktacjach (oj byłoy nieletko) jest nam dane, co się pisze poniżej:
1. Miejscówka jest super, przy samym polu bitewnym, do pomnika 3 rzuty kamieniem, do amfiteatru 2, do kapliczki tuż obok - 0,5, u państwa Wojtowicz - przesympotyczni ludzie, super gaduły, UWAGA: mają 2 młode córcie (dopisek dla samotnych

2. Pole u rolnika z ślicznie przystrzyżoną trawką, na miejscu toytoje, będzie dostęp do wody bieżacej-zimnej, to tyle jeżeli chodzi o standardy.
3.Cennik: 5 zł od osoby, 5 zł od parkowania motocykla, nocleg w namiotach oczywiście- przytarganych we własnym zakresie, motocykle parkowane na terenie ogrodzonym.
4. Początek zlotu: 14.07.2010
5. UWAGA: 15. 07 odbywać się będą oficjalne obchody, mają przyjechać wszystkie fiszki i inne prezydenty, więc teren będzie obstawiony przez borowików jak po deszczu dojazd może być utrudniony.
6. Główna inscenizacja w sobotę, próba generalna w piątek (podobno ciekawsza od głównej imprezy) mamy miejscówki w pierwszym rzędzie.
7. Koniec zloty w niedzielę 18.07
8. W związku z utrudnionym ruchem w okolicy z założenia nie polatamy w trakcie na moto, ale jak ktoś lubi stać w korkach jego broszka, a bedzie ludzi że hejjjjjjj
9. Do sklepu GS 2km

10. Namiary GPS: +53° 28' 57.26", +20° 6' 56.62", dojazd przez strefę wyłączoną z ruchu, tzw droga do kapliczki, pierwszy wjazd za lasem na parking.
11. Obowiązują tylko i wyłącznie koszulki zlotowe wykonane na ostatni Toruń.
12. Dla nieczytatych pozostaj mój nr telefonu - dzwońcie, pytajcie, a będzie wam wyjaśnione.
Link na mapę
ZAPRASZAMY
[shadow=red]NASTĘPNA TAKA IMPREZA ZA 600 LAT[/shadow] ...cytata
Poniżej lista obecności, po naleśniku proszę wpisywać datę domniemanego przybycia i wyjazdu:
Ostatnio zmieniony pn 28 cze 2010, 07:10 przez MARCO, łącznie zmieniany 3 razy.
- Rozan
- klepacz
BędęMARCO pisze:UWAGA: mają 2 młode córcie (dopisek dla samotnych)

w takim razie:
3. Różan + ... do lasu to bez drewna

Ostatnio zmieniony pn 28 cze 2010, 10:42 przez Rozan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- klepacz
- Imię: Adam
- Kontakt:
Dołożę wszelkich starań, a jak dokładam, to mi się zazwyczaj udaje 
4. adjar 14-18
(no chyba ze trafi się jakaś impra z trzema córciami
)

4. adjar 14-18
(no chyba ze trafi się jakaś impra z trzema córciami

Ostatnio zmieniony pn 28 cze 2010, 12:09 przez adjar, łącznie zmieniany 1 raz.
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Polecam przeczytać przygotowania,
będzie przepysznie:
http://grunwald2010.warmia.mazury.pl/
http://www.grunwald1410.pl/
http://www.bitwapodgrunwaldem.pl/
http://grunwald600.pl/
będzie przepysznie:
http://grunwald2010.warmia.mazury.pl/
http://www.grunwald1410.pl/
http://www.bitwapodgrunwaldem.pl/
http://grunwald600.pl/
Ostatnio zmieniony pn 28 cze 2010, 12:26 przez ppamula, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
4. adjar 14-18
5. ppamula + 1 16-07 - 18-07
6. mlody55 14.07-18.07
7. arcziartur bez balastu
od 15-18.07 (chyba że coś się w firmie zmieni
oby nie)
4. adjar 14-18
5. ppamula + 1 16-07 - 18-07
6. mlody55 14.07-18.07
7. arcziartur bez balastu

Ostatnio zmieniony pn 28 cze 2010, 21:55 przez Żeton, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- Żeton
- klepacz
- Kontakt:
może ktoś poleci puszka i weźmie więcej namiotówMARCO pisze:... na pewno coś da się wykombinowaćRuda i Piotr pisze:Synek a co jak ktoś (czyt. Mamcia) nie posiada namiotu![]()
![]()
Kto pożyczy Mamci namiot?

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Ruda mówi, Ruda ma.
Nie pchać się, ja mam namiot /taki jak w załączniku, tylko bez ławek i tej panienki
/ i ja Rudej pożyczam. Wejdzie Ruda i Piotr, dwa moto oraz kilka ołnersów luzem

Nie pchać się, ja mam namiot /taki jak w załączniku, tylko bez ławek i tej panienki

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Żeton
- klepacz
- Kontakt:
To i ja się podłączęfigaro pisze:Ruda mówi, Ruda ma.![]()
Nie pchać się, ja mam namiot /taki jak w załączniku, tylko bez ławek i tej panienki/ i ja Rudej pożyczam. Wejdzie Ruda i Pio
tr, dwa moto oraz kilka ołnersów luzem
![]()
![]()