DZIEŃ DZIECKA CENTRUM ZDROWIA DZIECKA 1 CZERWCA 2008
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- ppamula
- stary wyjadacz

- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Przypoominam o zabezpieczeniu najtępujących rzeczy na CZD:
Stoliki plastikowe
Bus transportowy
Przepustki wjazdowe dla swobodnego dostarczania sprzętu
Pomieszczenie w CZD w sobotę dla zeskładowania sprzętu
Flagi
Baner i sznurki
Hel do balonów
Kubki plasikowe
ASG
To żeśmy ustalali na jakimś czwartkowym zebraniu
Stoliki plastikowe
Bus transportowy
Przepustki wjazdowe dla swobodnego dostarczania sprzętu
Pomieszczenie w CZD w sobotę dla zeskładowania sprzętu
Flagi
Baner i sznurki
Hel do balonów
Kubki plasikowe
ASG
To żeśmy ustalali na jakimś czwartkowym zebraniu
- JuNioR
- klepacz

- Imię: Przemek
- Kontakt:
Już gadałem z Treską, melduję absolutnie pełną gotowość do wszelkich zadań z dzieciakami! Mam pewne doświadczenie w pracy z dziećmi, mogę się przydać do prowadzenia jakichkolwiek zabaw z dziećmi.
A i równie chętnie mógłbym wskoczyc w różowe ciuszki i trochę się powygłupiać między dzieciakami.
Treska, wiesz jak jest, do czegokolwiek mnie przydzielisz - chętnie zrobię.
A i równie chętnie mógłbym wskoczyc w różowe ciuszki i trochę się powygłupiać między dzieciakami.
Treska, wiesz jak jest, do czegokolwiek mnie przydzielisz - chętnie zrobię.
- NATI
- teksciarz

Cześć.
Mam Wam do przekazania smutną informację - organizowany przeze mnie sponsor nie pomoże nam w tym roku -> ślub.
Spróbuję się odezwać jeszcze do 2 zapasowych osób, ale nic nie obiecuję
P.S.
wróciłam z Chorwacji, ale bardzo za Wami się stęskniłam i patrząc na moje wykresy spektralne
(będzie ładna pogoda) jutro chętnie bym się z Wami zobaczyła pod Rozdrożem 
Nati
Mam Wam do przekazania smutną informację - organizowany przeze mnie sponsor nie pomoże nam w tym roku -> ślub.
Spróbuję się odezwać jeszcze do 2 zapasowych osób, ale nic nie obiecuję
P.S.
wróciłam z Chorwacji, ale bardzo za Wami się stęskniłam i patrząc na moje wykresy spektralne
Nati
- C_L_K
- ostry klepacz

- Imię: Rafał
Ponieważ, niestety, już teraz wiem, że na pewno jutro nie dotrzemy na rozdroże i omawianie arcyważnych spraw dotyczących CZD, podtrzymuję i potwierdzam na piśmie, że AniA i C_L_K ogarniają nast. tematy:
1. Muzykę w MP3 z przebojami dla dzieci
2. Strój PINK Królika (dla JuNioR-a
)
3. Stoliki i krzesła (w sobotę, a najchętniej w piątek, musiałbym je przetransportować na m-ce, bo w niedzielę nie będę miał dostępu do dużego autka)
Dziękuję za uwagę
1. Muzykę w MP3 z przebojami dla dzieci
2. Strój PINK Królika (dla JuNioR-a
3. Stoliki i krzesła (w sobotę, a najchętniej w piątek, musiałbym je przetransportować na m-ce, bo w niedzielę nie będę miał dostępu do dużego autka)
Dziękuję za uwagę
- przem09
- zadomowiony

Witajcie. Jestem tu w miare nowy, (od 3 dni mam żółciutka vfrke:P) Akcja mi sie podoba dlatego chce sie jakoś włączyć. Mogę do tych "gadzetow" dorzucic trochę batonikow czekoladowych w chwili obecnej mam ich okolo 300, ale do konca miesiaca powinienem zalatwic wiecej tak zeby bylo ponad 500. Tylko wlasnie moje pytanie czy batoniki to dobry pomysl czy dzieciaki nie sa na jakis dietach itp zeby nie bylo komus przykro ze inne dzieci jedza a ktos nie moze?
Jesli praca nie pozowlila by osobiscie z Wami sie tam wybrac to prosil bym o jakiskontakt komu moglbym to wczesniej podrzucic o ile zdecydujemy sie zeby dzieciaki to tez dostaly.
Jesli praca nie pozowlila by osobiscie z Wami sie tam wybrac to prosil bym o jakiskontakt komu moglbym to wczesniej podrzucic o ile zdecydujemy sie zeby dzieciaki to tez dostaly.
- ppamula
- stary wyjadacz

- Imię: Piotr
WiktorVFR, popieram Twoją miejscówke
treska, co z informacją z CZD na temat malowania twarzy i czekolady dla dzieci (alergie, diety itp)
Smoku, czy sprawa sponsoringu materiałów do wydruku zdjeć jest pewna? I jaka tam bedzie drukarka bo chce przetestować drivery. Chodzi też o szybkość wydruku, bo poprzednia termosublimacyjna to była porażka czasowa.
[ Dodano: 2008-05-08, 14:28 ]
Do TatooBar możemy wpaść na chwile ale ja wole pogadać tam gdzie jest cicho a potem polatać a nie siedzieć i gadać. Pogoda za piekna!

treska, co z informacją z CZD na temat malowania twarzy i czekolady dla dzieci (alergie, diety itp)
Smoku, czy sprawa sponsoringu materiałów do wydruku zdjeć jest pewna? I jaka tam bedzie drukarka bo chce przetestować drivery. Chodzi też o szybkość wydruku, bo poprzednia termosublimacyjna to była porażka czasowa.
[ Dodano: 2008-05-08, 14:28 ]
Do TatooBar możemy wpaść na chwile ale ja wole pogadać tam gdzie jest cicho a potem polatać a nie siedzieć i gadać. Pogoda za piekna!