Gacolu wstrętny zapodaj wszystkie ceny bez ukrytych gwiazdek.
Piwo i wódka się leje - południe szaleje

Stuwka pisze:Puzon wal się !!! będę się żalić i BASTA !!! No i co obraziłeś się ??? I bardzo dobrze będziemy się godzić na zlocie ale pamiętaj Ja pije Piwo !!!![]()
![]()
![]()
![]()
O i mam koalicjanta jak człowiek dobrą naturę ma i charakter to i przyjaciela szybko znajdzieFred pisze:Ja się muszę przesiąść z powrotem na wódkę/whisky
pi.....l pi.....l ja poczytam..... jak zwykle masz daleko i nie po drodze.magik pisze:Emilesku, czy dla Ciebie nie ma imprezy bez zalania mordy? Co to za przyjemność zalać się i iść do namiotu? ole posiedzieć, pogwarzyć, pośmiać się i wcale nie potrzebuje do tego alkoholu, no dobra nie zawsze.... Z chińczykami i niemcami jest za sztywno bez alko Po za tym w obecnej chwili picie paskudnych drogich oraz paskudnie drogich alkoholi należy do moich służbowych obowiązków, więc dla przyjemności mogę wypić kawę.
Będą:Gacol pisze:Wiec tak. przy 30 osobach mamy 35 od łeba w tym jest namiot grill( niestety sam sprzet i drewno do palenia na placu obok namiotów) dj i możliwe że jeden koncert. wjazd za leb w pokoju to 35 zl a namiot 15. zalatwie koszulki bo mam wizje. cena 35 pln:) to tyle wpisywać sie. na koszukli i spanie. Co do koszulek powiem tak. Bedą żółte i dograne jak z białej 2012:)
Znaczy jak zaprosiłem koleżanki nimfomanki z innego forum www.lesbianonbike.com to nie wjadąGacol pisze:Nie ma innych z poza forum na moto. Dla jasnosci:)
ooooooooooo to to własnie ciebie kikulcu chciał bym poznac na żywokiki pisze:jak tylko uda mi sie obrobić z kasą to wpadam- nie mogę sie doczekać opowieści puzona z wyjazdu
, Bliżej sierpnia dam znać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości