Wcale mu się nie dziwię

A tak poza tym w kapeluszu to nie był nikt od nas (chyba...) a na pewno nie PZW

teraz mozesz sie zrechabilitowac na Rozdrozuchemicalboy pisze:głupio mi było
tylko NA rehabilitacje nie daJ sie namowic na picie wódki tudziez innego alkoholu bo co to za rehab.benitto pisze: teraz mozesz sie zrechabilitowac na Rozdrozu
Chyba TwojąJacko pisze:No chyba że przeraził Cię widok naszych mordek
Pewnie w tym samym momencie Jacko mnie próbował poderwać, albo Kierownik chwalił się nowymi rękawicamichemicalboy pisze:odchodząc z żarciem mówiłem do niedaleko stojącego klosiewi, "cześć" ale drań mnie nie poznał!
Nie usprawiedliwiaj się MC, Ty też tam byłeśDżambo pisze:Nas, nie ale Hammera już tak
Beni jak się tak będzie starał jak w zeszłym roku to ja wiem gdzie on mieszka, wiem który to karton (stoi nieopodal mojegochemicalboy pisze:benitto, postaram się
Grzesiu, nikt nie jest w stanie tego poprawić więc jest co jestklosiewi pisze:Chyba Twoją !!!
Tiaaaa, teraz to na nas zwalasz winęklosiewi pisze:Pewnie w tym samym momencie Jacko mnie próbował poderwać, albo Kierownik chwalił się nowymi rękawicami
chemicalboy, no po tym co piszą to już chyba było lepiej podejść co he heppamula pisze:chemicalboy masz upomnienie wzrokowe
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości