Radek śmiało. Tylko uważaj bo chyba ma padać śniegRadek pisze:pytanko, czy ktoś przybędzie do 2oo na VFR

Doyar znowu sie wykręcasz - ładnie to tak???doyar pisze:No wiec u mnie wyglada to tak, ze niestety nie dotre na spotkanko.
Maciek jakoś nie możemy się zgrać jak śmiganko w Lublinie to Ty jesteś w Wa-wie a jak spotkanko w stolicy to Ty śmigasz do Lublinamaciek pisze:Szkoda tylko, że mnie nie będzie, bo w tym terminie będę w Lublinie
ja przybędę na VFR - Very Fast tRain, tylko nie będę prowadził bo gdzies zapodziałem kartę maszynistyRadek pisze:Takie głupie pytanko, czy ktoś przybędzie do 2oo na VFR ?
Ostatnio jak byłem to chyba jej nie włączyli, chyba, że mowa o dmuchawie poalkoholowejUxY pisze:co do lokalu Rommeczku 2oo są ogrzewane przcierz jest tam dmuchawa
Luke, odmrozisz sobie .... jak będziesz siedział w 2oo od 15LukeVFR pisze:w sobote jest piewsza runda sezonu wyscigow WSBK, da rade to tam obejrzec?? o 15 z Doha w katarze
ja wystąpię w wyścigu WSBK - Walnę Sobie Browca Kuflowego czy są chętni do ścigania?LukeVFR pisze:chcialbym ponownie zauwazyc ze w sob jest wyscig WSBK.prosze pogadac z wlascicielem 2oo aby moza bylo ogladnac
+ w niedziele jest chyba motorbike show czy cos........
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości