Radek śmiało. Tylko uważaj bo chyba ma padać śniegRadek pisze:pytanko, czy ktoś przybędzie do 2oo na VFR
24 luty - Zimowy zlot właścicieli VFR ;]
- Arczi
- klepacz

- Kontakt:
Doyar znowu sie wykręcasz - ładnie to tak???doyar pisze:No wiec u mnie wyglada to tak, ze niestety nie dotre na spotkanko.
[ Dodano: 2007-02-20, 23:20 ]
Maciek jakoś nie możemy się zgrać jak śmiganko w Lublinie to Ty jesteś w Wa-wie a jak spotkanko w stolicy to Ty śmigasz do Lublinamaciek pisze:Szkoda tylko, że mnie nie będzie, bo w tym terminie będę w Lublinie
- rommi
- ostry klepacz

- Kontakt:
a co powiecie, żeby sotkać się w innym miejscu? (proszę nie bijcie
)
Chodzi o to, że 2oo to nieogrzewany lokal, więc przy temp. -10 w nocy nie sadzę, żeby w lokalu było więcej jak 5 st. C. PROGNOZA
Spodziewam się, że powiecie "po kilku bro będzie Ci ciepło" ale rozważcie moją propozycję.
Chodzi o to, że 2oo to nieogrzewany lokal, więc przy temp. -10 w nocy nie sadzę, żeby w lokalu było więcej jak 5 st. C. PROGNOZA
Spodziewam się, że powiecie "po kilku bro będzie Ci ciepło" ale rozważcie moją propozycję.
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
ja przybędę na VFR - Very Fast tRain, tylko nie będę prowadził bo gdzies zapodziałem kartę maszynistyRadek pisze:Takie głupie pytanko, czy ktoś przybędzie do 2oo na VFR ?
a poważnie to cieszę się, że Wasze pyszczycha zobaczę - rozumiem 24 lutego godz. 20.oo 200 dla morsów -15 czy +5 żadna różnica - zawsze gorąc
też się przychylam do zdania, że nie ważne GDZIE ważne z KIM...
Ostatnio zmieniony śr 21 lut 2007, 13:31 przez mors, łącznie zmieniany 1 raz.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Lucek
- stary wyjadacz

- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
chcialbym ponownie zauwazyc ze w sob jest wyscig WSBK.prosze pogadac z wlascicielem 2oo aby moza bylo ogladnac
+ w niedziele jest chyba motorbike show czy cos........
Ostatnio zmieniony czw 22 lut 2007, 09:11 przez Lucek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- rommi
- ostry klepacz

- Kontakt:
Ostatnio jak byłem to chyba jej nie włączyli, chyba, że mowa o dmuchawie poalkoholowejUxY pisze:co do lokalu Rommeczku 2oo są ogrzewane przcierz jest tam dmuchawa
Dobra, tematu nie było. Zapomnijmy.
[ Dodano: 2007-02-22, 10:50 ]
Luke, odmrozisz sobie .... jak będziesz siedział w 2oo od 15LukeVFR pisze:w sobote jest piewsza runda sezonu wyscigow WSBK, da rade to tam obejrzec?? o 15 z Doha w katarze
Po za tym nie wiem czy o 15 będzie otwarte.
Polecam klub Champions w Hotelu Mariott
http://www.champions.pl/
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
ja wystąpię w wyścigu WSBK - Walnę Sobie Browca Kuflowego czy są chętni do ścigania?LukeVFR pisze:chcialbym ponownie zauwazyc ze w sob jest wyscig WSBK.prosze pogadac z wlascicielem 2oo aby moza bylo ogladnac
Wzywam Was Forumowicze nas bój śmiertelny... Pomorze kontra reszta świata
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS