Jako nowy wcale się nie sprzeciwiam, a wręcz z przyjemnością się dostosujęzuzia tajger pisze:nocka w wawie z rana na totalnym kacu na jasna gore

Chociaż wylot z bemowa w sobotę i niedzielny kac już na miejscu jakoś do mnie bardziej przemawia

No no ja na Torun tez czekam a potem będę myślał co i jak dalej z ogolnopolskim rozpoczęciem sezonuRuda i Piotr pisze:My jeszcze nic nie załatwialismy. Czekamy na Toruń tam pewnie beda jakies ustalenia. My jesteśmy w dobrej sytuacji bo mamy Ciocię w Zawierciu, ale wiadomo wolelibyśmy razem z Ownersami
![]()
![]()
R
Z gejami to ja moge spac w jednej sali, nawet z calym pulkiem w jednym lozku (kto nie chrapie ten jest gejem = kto jest gejem ten nie chrapie), ale wystarczy paru motocyklistow co to z zimowej motodeprywacji beda o trzeciej w nocy urzadzac sobie symulator vfry z pryczy, schodzac przy kazdym winklu na kolankomors pisze: Maciek-Wosiemsot Ty tu nie oftoplessuj tylko zapisuj się bo miejsca się kończa i będziesz spał z gejami na jednej salialbo - o zgrozo w jednym łózku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości