24.04 Słowacja
planowałem w odwrotną stronę, jazdę tzn buczkowice -> salmopol ->wisła(zabieramy borbeta)->kubalonka (super) -> jaworzynka -> jablnukov(tu jest lepszy asfalt a też rzadko tak jeżdże)-> cadca -> nova bystrica -> trasa 520 (spodoba wam się jest MEGA) -> dolny kubin-> besenova -> w górę zakrętasy znowu -> namestovo -> jeleśnia (ja się odłączam) -> buczkowice (borbet jedzie do domu) -> wy śmigacie gdzie dusza zapragnie
Na czechy to możemy pojechać osobno, na makov potem na stare hamry, tam się też idzie wyżyć fajnie, ale borbet ostatnio był i mówił że jeszcze dużo piachu jest
Na czechy to możemy pojechać osobno, na makov potem na stare hamry, tam się też idzie wyżyć fajnie, ale borbet ostatnio był i mówił że jeszcze dużo piachu jest
Olo sobie śmiga na winklach
trzeba go puścić przodem żeby się nie zanudził na śmierć 
Znowu się coś zaplanuje, ale widać że nie wszędzie jeszcze można jechać się pobawić. Np 520 stka super. Ale na liptovskim pełno piachu i żwiru, zero zabawy.
myślę że znów coś można zaplanować zaczynając z buczkowic lub wisły bo to dobry punkt zbiorczy

Znowu się coś zaplanuje, ale widać że nie wszędzie jeszcze można jechać się pobawić. Np 520 stka super. Ale na liptovskim pełno piachu i żwiru, zero zabawy.
myślę że znów coś można zaplanować zaczynając z buczkowic lub wisły bo to dobry punkt zbiorczy