Fotk? robi?a Agniecha z Akerowej Shadow'yYaco pisze:Vlaad, ta druga fota robiona z motocykla czy z samochodu?

Vlaad zapraszam w Bieszczady - tam zobaczysz prawdziwe winkle. Szczegolnie polecam traske Za??? - Tyrawa Woloska. Co roku ma tej trasie jest organizowany wy?cig gorski w ramach GSMP. Poza tym jako by?y szybownik odwiedzisz Bezmiechow? i mo?e co? na ?agielku polatamy.Vlaad pisze:Moja ulubiona trasa w okolicy to Olsztyn - Szczytno. Winkle marzenie (lewo - prawo - lewo - prawo i tak bez ko?ca), do tego g?rki i do?ki. Jak do tego jest jeszcze pusto..... to jest lepiej ni? na torze Pozna?
. A tak przy okazji AGENTII, poznajesz drog? na drugiej fotce? Kiedy? te? by?a nie?le zakr?cona, ale j? teraz wyprostowali.
Bardzo ch?tnie spr?buj? bieszczadzkich serpentyn. Ma?ym wypadem na ?agiel te? nie pogardz?Iceman pisze: Poza tym jako by?y szybownik odwiedzisz Bezmiechow? i mo?e co? na ?agielku polatamy.
Rzadko ale czasami bywa, najcz??ciej w pa?dzierniku.Vlaad pisze:Bardzo ch?tnie spr?buj? bieszczadzkich serpentyn. Ma?ym wypadem na ?agiel te? nie pogardz?Iceman pisze: Poza tym jako by?y szybownik odwiedzisz Bezmiechow? i mo?e co? na ?agielku polatamy., tym bardziej, ?e tam gdzie lata?em nie mia?em okazji spr?bowa? tej techniki. A mo?e jaka? fala si? si? trafi
.
Niestety lata?em, bo obecnie brak czasu/kasy. Lata?em w Aeroklubie Warmi?sko - Mazurskim w Olsztynie, w latach 1982 - 1987. Z lotnictwem jednak nie sko?czy?em, pracuj? w Agencji Ruchu Lotniczego: Kontrola Obszaru (ACC) i Zesp?? Zarz?dzania Przestrzeni? Ruchu Lotniczego (FMP).Iceman pisze: P.S. W jakim aeroklubie lata?e? lub latasz? Ja w podkarpackim.
Nazwisko jest mi znaneIceman pisze: Znam tez brata go?cia, kt?ry jest kontrolerem lot?w na ok?ciu (jego brat mieszka w Rzeszowie). Mieszka?em z jego bratem w jednym pokoju na studiach. Nazywa sie Wilk - mo?e znasz.
Zale?y ilu jest ludzi i ile stanowisk trzeba obsadzi?. Generalnie przerwa nale?y si? nam jak psu buda. Dwie godziny roboty i minimum p?? godziny przerwy (albo wi?cej, przewa?nie wi?cej). Mo?na sobie w tym czasie wskoczy? do basenu, sauny albo do sali gimnastycznej. Dla leniuch?w jest sala telewizyjna, internet albo pokoje wypoczynkowe z wyrami. No niech mi kto? powie, czy spa? w robocieIceman pisze:Podobno na du?ych lotniskach kontrolerzy pracuj? tylko po kilka godzin dziennie bo inaczej jebla by dostali - taki m?yn jest w powietrzu.
pozazdro?ci?Vlaad pisze:Mo?na sobie w tym czasie wskoczy? do basenu, sauny albo do sali gimnastycznej. Dla leniuch?w jest sala telewizyjna, internet albo pokoje wypoczynkowe z wyrami.
He, he nie ma lekko. Po 11 wrze?nia sprawa sta?a si? co nieco skomplikowana. Na wprowadzenie kogo? na teren centrum potrzebna jest zgoda dyrektora. Dlatego pisa?em Iceman-owi, ?e mog? wprowadzi? ludzi z aeroklubu jako zorganizowan? grup? z bran?y. W przeciwnym wypadku robi si? ci??ko. Wiem, ?e zrobi? si? off top, ale tak to bywa z niekt?rymi dyskusjami.UxY pisze:rozumiem ?e ze wzgl?du ze taka dyskusja w spotkaniach to nas Vlaad zaprosisz to siebie do tej sauny? :>
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości