Jasna Góra 17.04.2011
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
No widzę powiew wiosny/sezonu. W tym roku ja jednak nie do końca dołączę, o wszem ruszę tego dnia z Warszawy w stronę Jasnej Góry z wszystkimi (jeśli wszyscy będą chcieli ruszyć zemną) lecz się nie zatrzymam pod ołtarzem (może na Orlenie na wlocie by paliwo uzupełnić). W zeszłym roku stwierdziłem, że to nie ma większego sensu, jechać na JG jak całą Polska bo i tak prawie nikt się tam nie modli, mój motocykl i tak nie jest poświęcony bo stoi daleko w bocznej alejce poza górą. Ja wolę wyruszyć z wszystkimi lecz zatrzymać się u Piotrasa, zapalić znicz, pomodlić się, wspomnieć przyjaciela i ruszyć spokojnie w kierunku domu gdzie odwiedzić mogę jeszcze Roadsa.
Myślę że takie rozpoczęcie sezonu dla mnie będzie odpowiedniejsze, a czasowo zapewne wyjdzie na to samo, czyli spotkamy się na wlocie i wylocie z JG.
Myślę że takie rozpoczęcie sezonu dla mnie będzie odpowiedniejsze, a czasowo zapewne wyjdzie na to samo, czyli spotkamy się na wlocie i wylocie z JG.
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid