TORUŃ 2010 - III ZIMOWY VFROADS ZLOT 26-28.02.2010

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)

czy planujê udzia³ w III VFROADS ZIMOWYM ZLOCIE Forty Toruñ je¶li przypasuje mi termin i kasiorka

Czas głosowania minął wt 29 gru 2009, 18:13

mam zdecydowany zamiar bez wzglêdu na... WSZYSTKO
14
38%
byæ mo¿e wezmê udzia³ je¶li termin PRZYPASI
11
30%
byæ mo¿e wezmê udzia³ je¶li impreza nie przekroczy deficytu bud¿etowego
3
8%
NA PEWNO NIE BÊDÊ bo nie lubiê futrzastych z d³ugimi ¿ó³tymi zêbam taplaj±cych sie w przerêblu
9
24%

Liczba głosów: 37

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » pn 22 lut 2010, 23:34

Ruda pisze:Morfsie pocaluj mnie w cycki. Po polsku - dysponowanie prywatna wlasnoscie nie jest hallo. BEZ ZNACZENIA CZY MAMY ODSTAPIC WLASNA PRYWATNA MILA DWUOSOBOWA DAWNO ZAKLEPANA KWATERKE TRESCE Z JEGO KOBIETA PRZY NADZIEI CZY PAPIEZOWI XVI NIE ZROBIMY TEGO.
JESZCZE RAZ POCALUJ MNIE W DYDKI MORSIE.
chyba se odpuszczę :evil

niczyim dobrem nie dysponuję - napisałem w tak zwanym trybie warunkowym "w dobroci swego rudego serca...", no to chyba się pomyliłem, ale to normalne - faceci mają problemy z rozróżnieniem kolorów.

Co do odstępowania czegokolwiek XVI-temu papieżowi to tu jawi się kilka problemów:

Pierwsze po primo to było w III w. naszej ery około 217 roku czyli circa j.ebał prawie 1800 lat temu. Tego to nawet ja nie pamiętam. Cokolwiek można by odstąpić to chyba najwyżej jakiś dobry balsam

Drugie po primo - nie bardzo wiadomo, któremu papieżowi bo akurat tak się śmiesznie złożyło, że oficjalnie XVI-tym papieżem był Kalikst I, ale jak to czasem bywa, gdy jakieś fajne dobro jest jedno a chętnych, aby je konsumować wielu - jednocześnie wybrany został antypapież Hipolit i tu qrna problem, któremu ten balsam.
ale jakby w promocji kupić dużą flaszkę z Amweja to się może podzielą... po chrześcijańsku :evil
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » pn 22 lut 2010, 23:37

Lucjuszu - zawsze można rzucić czymś ciężkim w szybę i świeży zapach koziej sierści zza okna ukoi Twój czuły organ... powonienia :biggrin

PiSS - a tak BDŁ (baj de łej) skąd wiesz jak wali z murzyńskiej d.u.p.y? :evil
Ostatnio zmieniony wt 23 lut 2010, 00:23 przez mors, łącznie zmieniany 1 raz.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » wt 23 lut 2010, 00:20

diablique pisze: znaczy się, że bedę musiała podzielić się z Tobą moim potencjalnym seksowym partnerem ??? :shock:
nie musisz -

13. Uprawianie sexu na sali ogólnej w obecności Zlotowiczów skutkuje solidarnym podzieleniem się z wszystkimi chętnymi dobrem dla innych w danym momencie nieosiągalnym

więc najsampierw musiałbym wyrazić na to chęć :biggrin a jako chrapiący jest to raczej mało prawdopodobne, ale weź jednakowoż pod uwagę, iż tzw. "dobro" jest szeroko rozumiane i obejmuje oboje partnerów uprawiających... hmm, niekoniecznie oziminę. Zastosowania 13 pktu Regulaminu Zlotowego może skutkować:

a/ Twoim partnerem zainteresują się niechrapiący uczestnicy Zlotu
b/ Twoim partnerem zainteresują się chrapiące uczestniczki Zlotu
c/ Tobą zainteresują się niechrapiące uczestniczki Zlotu
d/ Tobą zainteresują się chrapiący uczestnicy Zlotu
e/ ...

wybór niestety nie będzie należał do Was, ale... do ww. "zainteresowanych"

słowo "zainteresuje się" jest użyte jako eufemizm :biggrin (z gr. euphemismos)

A i taka życzliwa rada:

- o czym należy pamiętać podczas sexu grupowego?
aby nie zostać pominiętym

- a o czym podczas sexu od tyłu?
aby być z tyłu

:evil

Awatar użytkownika
Gacol
klepacz
klepacz
województwo: śląskie

Post autor: Gacol » wt 23 lut 2010, 00:31

mors pisze:
aby być z tyłu

Chyba nie .Patrząc z perspektywy męskiej częsci zlotowej wolałbym być jednak ruchającym niż w d.upe ruchanym :biggrin
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » wt 23 lut 2010, 02:26

jeżeli zastosujesz się do mojej cennej rady to będziesz właśnie tzw. Activ, a nie Pasiv :evil

poważnie - to nie hi hu haha weź to sobie do... serca? :biggrin i uwierz morsowi :evil

Awatar użytkownika
diablique
klepacz
klepacz
Imię: Ann
Kontakt:

Post autor: diablique » wt 23 lut 2010, 07:03

mors pisze:
diablique pisze: znaczy się, że bedę musiała podzielić się z Tobą moim potencjalnym seksowym partnerem ??? :shock:
nie musisz -

13. Uprawianie sexu na sali ogólnej w obecności Zlotowiczów skutkuje solidarnym podzieleniem się z wszystkimi chętnymi dobrem dla innych w danym momencie nieosiągalnym

więc najsampierw musiałbym wyrazić na to chęć :biggrin a jako chrapiący jest to raczej mało prawdopodobne, ale weź jednakowoż pod uwagę, iż tzw. "dobro" jest szeroko rozumiane i obejmuje oboje partnerów uprawiających... hmm, niekoniecznie oziminę. Zastosowania 13 pktu Regulaminu Zlotowego może skutkować:

a/ Twoim partnerem zainteresują się niechrapiący uczestnicy Zlotu
b/ Twoim partnerem zainteresują się chrapiące uczestniczki Zlotu
c/ Tobą zainteresują się niechrapiące uczestniczki Zlotu
d/ Tobą zainteresują się chrapiący uczestnicy Zlotu
e/ ...

wybór niestety nie będzie należał do Was, ale... do ww. "zainteresowanych"

słowo "zainteresuje się" jest użyte jako eufemizm :biggrin (z gr. euphemismos)

A i taka życzliwa rada:

- o czym należy pamiętać podczas sexu grupowego?
aby nie zostać pominiętym

aby być z tyłu

hmmm pkt "e" wydaje sie najbardziej interesujacy :D
kwestia wyrażenia przez Ciebie checi - Ty juz chcesz... tylko jeszcze nie zdajesz sobie z tego sprawy :evil

a jeszcze pytanko: te zyczliwe rady to z autopsji????
pomineli Cie kiedys???? :evil
i skad wiesz ze z przodu nie jest fajnie??? :evil

p.s. ide po :kawa bo mam zanik we krwi :/

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » wt 23 lut 2010, 11:04

diablique pisze: hmmm pkt "e" wydaje się najbardziej interesujący :D
/
ze względu na fuckt, iż wchodzą tu też osoby nieletnie i udający się co rano na nieszpory nie chciałem werbalizować punktu /e, ale jak tak bardzo prosisz... :biggrin

e/ osoba naruszająca pkt 13 Regulaminu jest zobowiązana do zrobienia większej ilości lodów uczestnikom Zlotu niż Algida i Szeller razem wzięci

trochę się dziwię, że wydaje Ci się to najbardziej interesująca opcją, ale o gustach się nie dyskutuje :evil trzeba będzie pewnie zamówić większa partię Cholinexu i Septolete bo po tylu lodach to gardło może rozboleć :biggrin

na inne pytania chętnie odpowiem już na Zlocie - jak widać nie wszystkich interesuje Życie Seksualne Ssaków Morskich

Piotrek - to jest niereformowalne

w skrócie - jak zwykle

1. Veni
2. Vidi
3. w konkursach niektórzy Vici

Na Zlocie w Toruniu - nie ma organizacji jako takiej.

Co planujemy na pewno:

- rozpoczynamy w piątek po południu
- wspólne noclegi na salach żołnierskich (oprócz wyalienowanej elity, która zajmie apartamenta)
- koncert the ROADS (rozpocznie się pewnie koło 21-szej)
- wyżywienie we własnym zakresie (jest restauracja: śniadania, obiady, obiado-kolacje)
- wyalkoholowanie we własnym zakresie
- rozstrzygnięcie Twardej D.U.P.Y - Iron ASS 2009
- konkurs jeden, albo dwa z nagrodami
- imprezowanie wg scenariusza indywidualnego tak długo jak się da
- sobota wypad do DD w Chełmnie
- wieczorna impreza w sobotę w Fortach - granie Sowy na gitarze do kotleta (kotlet we własnym zakresie), szanty, "jest już za późno", "z nim będziesz szczęśliwsza...", piosenki z repertuaru "Ich Troje" itp.
- koniec niedziela

od samego początku - I Zlot VFRoads w 2008 było to swobodne spotkanie Ołnersów z jednością miejsca i czasu i tak pozostanie.

Jesteśmy dorośli i albo potrafimy się bawić w swoim towarzystwie, albo nie.

Dla tych co nie byli jeszcze w Fortach istnieje możliwość zorganizowania następujących atrakcji:

- nocne zwiedzanie Fortów z Przewodnikiem i pochodniami (odpłatne wg cennika Fortów)
- ognisko z kiełbaskami (odpłatne wg cennika Fortów)

jesli będzie wystarczająca ilość chętnych to się to zorganizuje na miejscu.

Negocjuję salę na imprezy i być może, że będą odpłatne (koszty ogrzewania) ale może uda mi się je wydębić bez lub nisko-kosztowo.
W zależności od ilości osób być może trzeba się będzie ściepnąć po parę złotych, aby wynająć te salę.
Jak będą kwasy i nie będzie kasy to będziemy się bawić na salach i koncertu nie budjet. Nasz wybór.

To tak ogólnie.

Jeśli są pytania - to chętnie odpowiem. Jak się tu będzie robić za duża swawola oFftoplessowa to:

a/ poproszę o zielony kolor i będę wypie.dalał spam ogniem i mieciem
b/ naprawdę wykluczę spamowców ze Zlotu
c/ ...

Awatar użytkownika
Ruda i Piotr
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Kasia
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Ruda i Piotr » wt 23 lut 2010, 12:30

mors pisze:a/ poproszę o zielony kolor i będę wypie.dalał spam ogniem i mieciem

Morsie przeca Ty masz zielony kolor :lol

Czyżby daltonizm Cię dopadł :lol

:wiewiora
Mamy dwie miłości- :rodzina i :motolove
VFR Viking SeXszyn North Roads

Awatar użytkownika
Łysolek
Shrek
Shrek
Imię: Adam
województwo: mazowieckie

Post autor: Łysolek » wt 23 lut 2010, 15:09

diablique pisze:
mors pisze:
znaczy się, że bedę musiała podzielić się z Tobą moim potencjalnym seksowym partnerem ??? :shock:
no ja nie wiem czy bedzie z tego zadowolony :evil

ide jutro po zaswiadczenie o odpowiednim stanie :biggrin
o ku**a... :shock: chcecie mnie bzykać ? :omg

bez toplesu: będę(my) w piątek po południu i pisałbym sie na zwiedzanie fortów i kiełbaski z ogniska

Awatar użytkownika
diablique
klepacz
klepacz
Imię: Ann
Kontakt:

Post autor: diablique » wt 23 lut 2010, 17:36

mors pisze:ze względu na fuckt, iż wchodzą tu też osoby nieletnie i udający się co rano na nieszpory nie chciałem werbalizować punktu /e, ale jak tak bardzo prosisz...

e/ osoba naruszająca pkt 13 Regulaminu jest zobowiązana do zrobienia większej ilości lodów uczestnikom Zlotu niż Algida i Szeller razem wzięci

trochę się dziwię, że wydaje Ci się to najbardziej interesująca opcją, ale o gustach się nie dyskutuje trzeba będzie pewnie zamówić większa partię Cholinexu i Septolete bo po tylu lodach to gardło może rozboleć
moja interpretacja "pkt e/... " była nieco inna
te "..." to z trójkątem mnie sie skojarzyło :(
wszystko zepsułeś
i juz nie chce jechac :offended

Awatar użytkownika
Fabiq
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Fabiq » wt 23 lut 2010, 21:01

tak tak, mam nadzieje ze konkursy zlotowe beda godne nagrod jakie sa przygotowane :D
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769

kwiacior
pisarz
pisarz
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: kwiacior » śr 24 lut 2010, 08:41

kutwa, motorek będzie dopiero w czwartek :sad:

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » śr 24 lut 2010, 12:06

ja nie mam dostępu do neta? ja jestem Internet

ale czemu Lucjuszu chcesz rozpie.dolić Zlot? Akurat ciebie bym o to podejrzewał w ostatniej kolejności

co do konkursów - są przygotowane :biggrin ale wymagają trochę odwagi... o którą wśród motocyklistów nietrudno :biggrin

co do mojego daltonizmu to wczoraj go u siebie odkryłem jak już napisałem :biggrin
a zielenizna jest nie wszechmocna, akurat w tym dziale muszę napisać podanie o zzielenienie, ponieważ należy dołączyć trzy zdjęcia do pasa... kopię już drugi dołek

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » śr 24 lut 2010, 13:20

Trecha - w dobroci mego zlodowaciałego, egoistycznego Vikingowego serca macie apartamenta do dyspozycji, aby małe Tresiątko nie urodziło się zestresowane i nadpobudliwe wysłuchując chrapania i pseudowycia morsowego (eufemistycznie nazywanego - śpiewaniem).

Przytulicie tylko uwentualnie - Buda, to taki biały kudłaty GaBasowy prawie całkiem niegroźny. Raz tylko przez tydzień nie chciał mi oddać kości... a ta kość była w moim małym palcu :evil

no i jakbym nagle poczuł niezmierzoną i wszechogarniającą chęć pouprawiania bezpruderyjnego sexu to tak na minutę, dwie poprosiłbym o udostępnienie :evil
nie wiem o so chozi kobietom z tym orgazmem? u mnie to jest moment :evil

a tera poważnie - jeśli Gregory przywiezie swoją Panią w podobnym stanie wskazującym na możliwość multiplikacji to może ten apartament byłby do dyspozycji Pań, a Panowie - zapraszamy na wspólną salę żołnierską do konkursu chrapania :evil

tak chyba będzie par excellence - sprawiedliwie i po Ołnersku

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » śr 24 lut 2010, 13:45

mors pisze:ale czemu Lucjuszu chcesz rozpie.dolić Zlot?
ja?!
wiedzialem ze ta wiad dlugo nie wytrzyma max 15min bo:
"Ty jestes internet"
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

ODPOWIEDZ