Bardzo, bardzo dziękuję za super imprezę jak zawsze było fantastycznie, powiem więcej było MEGA

Specjal podziękowania dla KARTOKI i jej brzydszej połowy czyli wiadomo kogo JACKO.....

Serdeczne pozdrowniena dla Wszystkich i do zobaczenia

No powiem Ci Magda nieźle dałaś na tym spływie w palnik, że dopiero doszłaś do siebie żeby coś skrobnąć w temacie hi hiMegan pisze:I jeszcze ja, jeszcze ja!!!! Lepiej późno niż wcale!
A bo na trzeźwo to niby dałoby się wytrzymać?Jacko pisze:No powiem Ci Magda nieźle dałaś na tym spływie w palnik, że dopiero doszłaś do siebie żeby coś skrobnąć w temacie hi hiMegan pisze:I jeszcze ja, jeszcze ja!!!! Lepiej późno niż wcale!![]()
Adaś, z Tobą??adjar pisze:A bo na trzeźwo to niby dałoby się wytrzymać?Jacko pisze:No powiem Ci Magda nieźle dałaś na tym spływie w palnik, że dopiero doszłaś do siebie żeby coś skrobnąć w temacie hi hiMegan pisze:I jeszcze ja, jeszcze ja!!!! Lepiej późno niż wcale!![]()
Cisza nie przeszkadza dyskretnej obserwacji..Zając pisze:A już taka cisza była w temacie
ten termin z czymś mi się kojarzy.Dżambo pisze:czyli zostały jeszcze 2
No widzę, że skrupulatny jesteśDżambo pisze:Ile już minęło??
Wg mnie 4 tygodnie, czyli zostały jeszcze 2
mnie równierzZając pisze:ten termin z czymś mi się kojarzy.
A czy przypadkiem nie będzie "już" na wiesz kiedy??Jacko pisze:No widzę, że skrupulatny jesteśDżambo pisze:Ile już minęło??
Wg mnie 4 tygodnie, czyli zostały jeszcze 2
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości