TORUŃ 2010 - III ZIMOWY VFROADS ZLOT 26-28.02.2010
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
świat kolorów wg morsa
Ponieważ pojawiły się już pierwsze błędy interpretacyjne w doborze barw:
wg mnie:
kod 22 - to granatowy lub ciemnoniebieski
kod 26 - czarny albo całkowite przeciwieństwo białego
kod 30 - czerwony (gejowski-niechrapiący)
kod 72 - bordowy, bordo, bordeaux, ciemnoczerwony, brązowoczerwony (taki qrwa jak na zdjęciu)
byc może Panie tylko zwróciły na to uwagę, ale np w polarach pojawia się zarówno kolor 30 jak i 31 i wg mnie 31 ma ciemniejszy walor.
Tam gdzie występują dwie barwy najsampierw podana jest dominująca barwa powierzchnią, a następnie barwa będąca dodatkiem.
... a po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój...
wg mnie:
kod 22 - to granatowy lub ciemnoniebieski
kod 26 - czarny albo całkowite przeciwieństwo białego
kod 30 - czerwony (gejowski-niechrapiący)
kod 72 - bordowy, bordo, bordeaux, ciemnoczerwony, brązowoczerwony (taki qrwa jak na zdjęciu)
byc może Panie tylko zwróciły na to uwagę, ale np w polarach pojawia się zarówno kolor 30 jak i 31 i wg mnie 31 ma ciemniejszy walor.
Tam gdzie występują dwie barwy najsampierw podana jest dominująca barwa powierzchnią, a następnie barwa będąca dodatkiem.
... a po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój...
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
czy ja wspominałem, ze OffTopLess karany jest wykluczeniem ze Zlotu?
to jest ostatnie ostrzeżenie!
Lista Osób Wykluczonych z III Zimowego VFRoads Zlotu w Toronto 2010
1.
2.
3.
4.
...
po umieszczeniu w tym wątku postu nie wnoszącego nic istotnego - proszę o umieszczenie się na powyższej liście.
Zdjęcia ze Zlotu do obejrzenia na picassie

to jest ostatnie ostrzeżenie!
Lista Osób Wykluczonych z III Zimowego VFRoads Zlotu w Toronto 2010
1.
2.
3.
4.
...
po umieszczeniu w tym wątku postu nie wnoszącego nic istotnego - proszę o umieszczenie się na powyższej liście.
Zdjęcia ze Zlotu do obejrzenia na picassie
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
subtelny drobiazg -
4. Na Zlotach - nie ma spania, (kto chce spać - niech jedzie z pielgrzymką o. Smardzyka)
tyle Regulamin, a koledzy i koleżanki nie dopuszczą do nieuzasadnionego zamykania powiek
co do picia:
36. PIJ ILE WLEZIE I ILE TYLKO MASZ OCHOTĘ
40. nie samym sexem człowiek żyje... więc od czasu do czasu trzeba się czegoś napić
46. Alkohol pity z umiarem, nie szkodzi nawet w dużych ilościach
4. Na Zlotach - nie ma spania, (kto chce spać - niech jedzie z pielgrzymką o. Smardzyka)
tyle Regulamin, a koledzy i koleżanki nie dopuszczą do nieuzasadnionego zamykania powiek

co do picia:
36. PIJ ILE WLEZIE I ILE TYLKO MASZ OCHOTĘ
40. nie samym sexem człowiek żyje... więc od czasu do czasu trzeba się czegoś napić
46. Alkohol pity z umiarem, nie szkodzi nawet w dużych ilościach
Wprawdzie
Wiem, wiem, to tak, jak pytac czy lepszy jest lewy czy prawy dorodny mlody jędrny cycek z nabrzmialym suteczkiem, ale coz pociac, jesli nie mozna miec obydwu rak zajetych cyckami..? "Lepszy cyc, niz nic", jak mawial klasyk, w lioczbie pojedynczej, wiec pytam: KTORY?
Dla mniej rozgarnietych: to takie zawoalowane pytanie o wybor daty, nie dylemt: L czy P.
ale jeslibym mial dotrzec na jeden tylko zlotowy wieczor polaczony z planowana utrata przytomnoci i w efekcie zapadnieciem w sen, to ktory wieczor byscie polecali???mors pisze:Na Zlotach - nie ma spania
Wiem, wiem, to tak, jak pytac czy lepszy jest lewy czy prawy dorodny mlody jędrny cycek z nabrzmialym suteczkiem, ale coz pociac, jesli nie mozna miec obydwu rak zajetych cyckami..? "Lepszy cyc, niz nic", jak mawial klasyk, w lioczbie pojedynczej, wiec pytam: KTORY?
Dla mniej rozgarnietych: to takie zawoalowane pytanie o wybor daty, nie dylemt: L czy P.
doyar, Qrza twarz, wybierz wieczór, a ten który wybierzesz będzie lepszy. A cycki choć oba cacy to jeden zawsze cacniejszy, bo jeden zawsze większy a drugi dla odmiany, jakby w zmowie z większym mniejszy. Tak to już jest z tymi cyckami. Ale omówimy sobie to na zlocie. Może zaprosimy do tej rozmowy jakom rockersicę? A może która sama się zgłosi?

- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
To ja rozsądzę jak ten łosoś - Salamon? Salomon?...
przyjeżdżacie w piątek - około 3 nad ranem zgodnie z planem tracisz przytomność (to nie jest spanie - w sensie Regulaminowym), odzyskujesz powyższą (przytomność) w niedzielę kole obiadu. W sobotę pijesz "na śpiocha" - masz alibi i WSZYSCY są zadowoleni
nie wiem czy jesteś wielkim fanem the ROADS i melomanem, ale najlepszy koncert będzie w piątek... w sobotę to "tylko" SOWA z gitarą i zdartym sznaps-barytonem
4
lepsze niż 2 
przyjeżdżacie w piątek - około 3 nad ranem zgodnie z planem tracisz przytomność (to nie jest spanie - w sensie Regulaminowym), odzyskujesz powyższą (przytomność) w niedzielę kole obiadu. W sobotę pijesz "na śpiocha" - masz alibi i WSZYSCY są zadowoleni

nie wiem czy jesteś wielkim fanem the ROADS i melomanem, ale najlepszy koncert będzie w piątek... w sobotę to "tylko" SOWA z gitarą i zdartym sznaps-barytonem

4

- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
jeśli to ja ten Odobębnus...coś tam coś tam - to:
czas akcji: jak dojedziemy to będziemy
(koncert zacznie się pewnie koło 21-szej) jak ktoś będzie o wczesnej porze to sobie może pozwiedzać, zająć lepszą koję, kozy popaść
miejsce akcji: http://www.fort.torun.pl/_portal/117456 ... C4%86.html
czas akcji: jak dojedziemy to będziemy

miejsce akcji: http://www.fort.torun.pl/_portal/117456 ... C4%86.html