LUBLINRING 2009-06-21
- lechu02
- zadomowiony
- Imię: lech
- Kontakt:
Proszę Was - nie psujcie tego, było jak było,
fajnie sie czułem z młodymi, rozwaznymi kolegami i sympatycznymi koleżankami sporo dowiedziałem się o sprzęcie i o sobie -hahaha (może i miękka, ale za to figlarna)!
wiekszość uczestników w wieku moich synów, a nikt mi nie dał odczuć że nie pasuję.
Pierwszy raz jechałem w kilku po trasie, trochę sie obawiałem świrowania, szpanowania, a sam odwinąłem jak świr i to nie jest moje ostatnie słowo.
Następnym razem będziemy mądrzejsi i urządzimy to lepiej.
Rommi i Łukasz - bezpieczni na trasie - POLECAM tych klubowiczów. Pozytyw!
fajnie sie czułem z młodymi, rozwaznymi kolegami i sympatycznymi koleżankami sporo dowiedziałem się o sprzęcie i o sobie -hahaha (może i miękka, ale za to figlarna)!
wiekszość uczestników w wieku moich synów, a nikt mi nie dał odczuć że nie pasuję.
Pierwszy raz jechałem w kilku po trasie, trochę sie obawiałem świrowania, szpanowania, a sam odwinąłem jak świr i to nie jest moje ostatnie słowo.
Następnym razem będziemy mądrzejsi i urządzimy to lepiej.
Rommi i Łukasz - bezpieczni na trasie - POLECAM tych klubowiczów. Pozytyw!
nawet jak siedzę to pędzę
Male
Male
- Arczi
- klepacz
- Kontakt:
Dzięki wszystkim, którzy przybyli na tą imprezę nawet pomimo tak fatalnej pogody, która trochę popsuła nam plany i jak widzę stała się powodem spięć między niektórymi osobami. Mimo wszystko cieszę się, że mogłem sie z Wami spotkać, pośmiać, pogadać i pograć. Mam nadzieję , że jeszcze będzie okazja pośmigania na torze przy dobrej pogodzie. Gaba, Beni, Pastor dzięki za wspólną muzę i jeszcze raz wszystkim za przybycie i wspólną zabawę.
- binio
- klepacz
- Imię: Łukasz
Taaalechu02 pisze: Pierwszy raz jechałem w kilku po trasie, trochę sie obawiałem świrowania, szpanowania, a sam odwinąłem jak świr i to nie jest moje ostatnie słowo.

A ja jak Lecha pierwszy raz w Warszawie zobaczylem przed wyjazdem pomyslalem: "starszy pan, pewnie bedzie spokojnie 100 jechal, bedziemy ze 4 godziny jechac"

Respekt, a to doobre ponad 2zl z tym jebitnie wielkim plecakiem zaslugiwalo na nagranie i pokazanie szerszej publice bo jak powiedzialem kolegam i pokazalem jaki to plecak nie chcieli wierzyc hehe
Ogolnie bylo fajnie. Po co sie klocic o tor, kazdy jest dorosly. Tor byl, kto chcial mogl jezdzic (chociaz osobiscie nie widze nic ciekawego w jezdzie po mokrym torze, ani predkosci ani techniki, a polatac kwadratowo mozna po drogach nie tracac tych 5 dyszek

Wrocilem w niedziele wczesniej zeby odbic sobie niepowodzenie na torze i polatac po okolicy, i zdazylem dojechac na Bemowo - deszcz ;] pech to pech.
Rommi i Lechu - dzieki za wspolny powrot.
- jw
- pisarz
- Imię: Jarek
widze, ze dyskutujecie tutaj na powazne tematy
nie lubie sie wcinac miedzy wodke, a zakaske, ale nie moglem sie powstrzymac przed napisaniem tego posta.
tak ogladalem wasze foty z wypadu i cos zwrocilo moja uwage. zobaczcie kto goscil w lublinie.
-> http://picasaweb.google.pl/Danielvfr800 ... 8117040338
-> profile.php?mode=viewprofile&u=752
pozdro

tak ogladalem wasze foty z wypadu i cos zwrocilo moja uwage. zobaczcie kto goscil w lublinie.
-> http://picasaweb.google.pl/Danielvfr800 ... 8117040338
-> profile.php?mode=viewprofile&u=752
pozdro

- binio
- klepacz
- Imię: Łukasz
hahaha nie wiecie o jednym szczegole, w takim razie bialy-murzyn jest gejem, w pewnym momencie chcial zgwalcic Lecha noge 

VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
Cześć!
To co dzieje się w temacie podsumuję jednym zdaniem:
Są ludzie ,którym jest ŹLE jak jest DOBRZE!!!
Dzięki Wszystkim z przybycie mimo niesprzyjającej aury
Daniel!
Szacunek za tak długie oczekiwanie na pozostałych przybyszy z grona Ownersów
GaBas!
Oddaj klucze od świetlicy i nie budź więcej Arcziego o 04.00 nad ranem kiedy chłopaczyna poszedł spać o 02.00 w nocy.
Pastor![/b]
Dzięki za transport do domku
I mam nadzieję,że nikomu nie zaszkodził PROSIAK i nie będzie teraz kwiczenia na Forum
Na pogodę nie miałam wpływu choć teraz Słonko z pewną dozą nieśmiałości przedziera się przez chmury.
W sobotę 27 czerwca 2009r. zarezerwowany jest Tor dla wszystkich chętnych do śmigania.
Nie dla konkretnej grupy.
Kto chce niech przyjeżdża
Pozdrawiam--- Joaśka

PEES Buddy ! Bierz tego gostka Wyblakłego Mudzina!
Uprasza się o nieubliżanie psinie Gabasa pod karą tortur!!!!

To co dzieje się w temacie podsumuję jednym zdaniem:
Są ludzie ,którym jest ŹLE jak jest DOBRZE!!!
Dzięki Wszystkim z przybycie mimo niesprzyjającej aury

Daniel!
Szacunek za tak długie oczekiwanie na pozostałych przybyszy z grona Ownersów

GaBas!
Oddaj klucze od świetlicy i nie budź więcej Arcziego o 04.00 nad ranem kiedy chłopaczyna poszedł spać o 02.00 w nocy.
Pastor![/b]
Dzięki za transport do domku

I mam nadzieję,że nikomu nie zaszkodził PROSIAK i nie będzie teraz kwiczenia na Forum

Na pogodę nie miałam wpływu choć teraz Słonko z pewną dozą nieśmiałości przedziera się przez chmury.
W sobotę 27 czerwca 2009r. zarezerwowany jest Tor dla wszystkich chętnych do śmigania.
Nie dla konkretnej grupy.
Kto chce niech przyjeżdża

Pozdrawiam--- Joaśka

PEES Buddy ! Bierz tego gostka Wyblakłego Mudzina!
Uprasza się o nieubliżanie psinie Gabasa pod karą tortur!!!!

Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
GaBas!
Ty Łobuzie
Klucze od świetlicy przepitoliłeś gdzieś a mnie ścigają żeby oddać i do tego odnajdujesz się we wtorek a impreza zakończyła się w niedzielę
Buddy'ego chociaż dowiozłeś do domu?
Ale dobrze ,że dotarłeś i głos dałeś
Pozdrawiam --- Joaśka
Ty Łobuzie

Klucze od świetlicy przepitoliłeś gdzieś a mnie ścigają żeby oddać i do tego odnajdujesz się we wtorek a impreza zakończyła się w niedzielę

Buddy'ego chociaż dowiozłeś do domu?
Ale dobrze ,że dotarłeś i głos dałeś

Pozdrawiam --- Joaśka
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.