Grzesiu, odpowiem co wiemGrzesiekSkarbek pisze:...jak wyszła sprawa koszulek, czy będziecie robić przegazówki podczas opuszczania trumny do grobu itp. Chcielibyśmy po prostu wiedzieć, czego się spodziewać.
I żeby było jasne - niczego Wam nie zabraniamy, ale zróbcie to tak, żeby Piotras był z Was dumny...
koszulki wg zapewnień firmy, która je robi będą na dzisiaj wieczór. Zabieram je ze sobą.
Są jak wiadomo czarne więc jeśli ktoś ma kolorowe kombi pewnie lepiej będzie się czuł odziany w taki kolor.
Ponieważ odbierałem je z jednej firmy i zawoziłem do poligrafii, aby ustalić wszystkie szczegóły łącznie z krojem i wielkością czcionki od razu przymierzyłem XXL (większość jest w tym rozmiarze oprócz tych zamówionych L i XL). Mam gabaryty dosyć spore, ale bez problemu ubrałem ją na skórzane kombi i pasowała idealnie. Ani za ciasna, ani za luźna. Jest chyba jedna XXXL ale teraz głowy nie dam.
Mają na plecach biały napis PIOTRAS, ale po ustnych konsultacjach dodałem coś od siebie. Myślę, ze nie będzie źle. Firma wykona to w uzgodnionej cenie.
Co do organizacji związanej z motocyklami uważam, ze jej przygotowaniem powinni zająć się Ownersi z Krakowa - z kilku powodów, ale podam tylko jeden.
Najlepiej wiedzą jak przebiegnie cała ceremonia, znają teren będą wiedzieć co da się wykonać. Np jeśli odległość od miejsca zaparkowania motocykli będzie zbyt odległa to fizycznie trudno to będzie zrobić, a pewnie każdy chciałby być w tej chwili jednak bliżej niż kilkaset metrów na parkingu, ale jeśli o mnie chodzi dostosuję się WSZYSTKICH zaleceń.
Do propozycji Kolegów z Krakowa wszyscy powinniśmy dostosować się bez zbędnych komentarzy na NIE.
Ewentualnie każdy może zaproponować coś od siebie na TAK a oni ocenią czy jest to możliwe do zrealizowania.