Koszulka typu TOPLESSmors pisze: koszulka już nie jest tak do końca koszulką

cofkę mam tylko po ciepłej wódcemors pisze:żeby nie było potem cofek
mors pisze:żeby nie było potem cofek
Jako, ze listy zlotowej nie bylo ogolnie podanej to pozwole sobie zasugerowac zrobienie takiego myku...mors pisze:Jestem po pierwszych ustaleniach odnośnie bluz i polarów.
Jest wiele możliwości bo asortyment jest bogaty. Oczywiśnie ktoś musi podjąć decyzję bo demokracja jest do du.py i tym kimś niestety muszę być jaKomtur Zlotowy
![]()
- Bluzy i polary będą zakupione w firmie znanej z dobrej jakości
- Bluzy klasyczne, jednobarwne (prawdopodobnie w kolorach czarny lub granat) bez kaptura (bo jak mors zrobi dziubek to ni ma ch..a we wsi), gramatura chyba około 400g/m2, tzw "baja"
- polar jednobarwny ZAPINANY NA ZAMEK (chociaż jak ktoś lubi to może nie rozpinać zamka i wciągać na czerep rubaszny) kolory j.w.
- rozmiary będą męskie i damskie czyli damskie M będzie mniejsze niż męskie M (ale czy damskie L bedzie mniejsze od męskiego M tego nie wiem- żart )
- logo zlotowe (nadal topless sikret) być może będą haftowane, ale fachowcy stwierdzili, że zarówno na bluzie jak i polarze nie ma problemu z prasowanką, która na pewno jest prostsza i tańsza. Póki nie będę miał całej wyceny i Wam jej nie przedstawię decyzja jaką techniką będzie wykonane logo - nie zapadnie
kto ma jakiekolwiek pytania, czy sugestie proszę się nie krępować i PYTAĆ oraz SUGEROWAĆ. Kto pyta nie(ch) błądzi.
Jak na razie - póki nie złożę zamówienia lista polarowo - bluzowa ma charakter informacyjny chociaż wdzięczny będę za brak cofek - bo to nie ułatwia onanizacji Zlotu i wprowadza niepotrzebne masturbulencje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości