TORUŃ 2010 - III ZIMOWY VFROADS ZLOT 26-28.02.2010
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Piotrze i się jeszcze pytasz???? Jak bym nie zabrał ją ze sobą, to pewnie bym siedział grzecznie w domuppamula pisze:Można zabrać drzewo do lasu ze sobą?

PS. Tak na poważnie. Ja nie ruszam się bez mojej 2 połowy - przyczyny różne m.in wolę jak jest przy mnie

Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
A już sobie myślałem, że jak pogoda pozwoli to może moto wyciągnemors pisze:każdemu kto w śnieżycy przybędzie na moto Onanizator Zlotu w promocji wbije w każde koło 128 kołków (gwoździ) - i to gratis jest oraz czapkę uszankęewentualnie gumofilce

Ps. Nie szkoda Ci kaski na gwoździe

Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
morSÓWKA! NIE GARB SIĘ!
ryby i dzieci głosu nie mają - bo powiem ojcu
Piotrze - jak będzie tak CIEPŁO jak w Mikołaje to ja tez przylatam na moto
a drzewo do lasu można... tylko po co?
Twoje dziouchy zawsze są najmilej witane - ZAWSZE I WSZĘDZIE - a i obiecuję że do the ROADSów się wstawię i coś specjalnie dla Nich zadedykują
ma się te chody w dobrych kapelach 
Luke, Lucek, a właściwie Lucjan - najfajniejsza dupcia to Twoja jest... jakbyś tak jeszcze ciut podgolił tu i ówdzie
Gwózdków mi nie szkoda, a z kolcami lepiej na śniegu trzyma przyczepność, nie będę Wam przeca łańcuchów zakładał bo mi krowy w szkodę wlezą

Piotrze - jak będzie tak CIEPŁO jak w Mikołaje to ja tez przylatam na moto

Luke, Lucek, a właściwie Lucjan - najfajniejsza dupcia to Twoja jest... jakbyś tak jeszcze ciut podgolił tu i ówdzie

Gwózdków mi nie szkoda, a z kolcami lepiej na śniegu trzyma przyczepność, nie będę Wam przeca łańcuchów zakładał bo mi krowy w szkodę wlezą
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
A ja powiem tyle.Dam dupy jabk bedzie trzeba(i Podejrzewan że nie ma nawet osoby w całym forum która ma wiecej zdjęc GOŁEJ dupy odemnie także nie wiem jak co komu i w ogóle ale BĘĘ i chu....I może jak bedzie snieg to sie w koncu w wami litrowymi pyskami(i sie nie wykręcać że nie) napije
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
mors,
Kobietka bliska mojemu sercu ( nie żona, nie kochanka) zaproponowała że pojedzie z Nami.
Jest fryzjerką i chcę zaopiekować się włoskami dzieci.
A w Toruniu przyda się damskie towarzystwo.
Kobietka bliska mojemu sercu ( nie żona, nie kochanka) zaproponowała że pojedzie z Nami.
Jest fryzjerką i chcę zaopiekować się włoskami dzieci.
A w Toruniu przyda się damskie towarzystwo.

Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!