Niedźwiedź idzie do niewoli - Eskorta Ślubna 2009-09-25
- niedzwiedz_waw
- teksciarz
- Imię: Jarek
- Kontakt:
No i ostatni dzwonek!!!!!!!!!
Dzisiaj byłem pytany czy ktoś wreszcie przemówił mi do rozsądku i czy się opamiętałem.
Cy dobrze to wszystko przemyślałem i czy napewno się nie rozmyślę i nie uciekne gdzieś na drzewo - odpowiedź brzmi - nie rozmyśliłem się i z całą resztą zdrowego rozsądku który mi pozostał potwierdzam jutrzejszą datę ślubu mojego i mojego Kochanego "Plecaczka"(od przyszłego roku już podobno kierowcy motocykla).
Tak więc ostatnie zawołanie:
Kto może niech przybywa jutro na 17.30 na skaryszewską i narobi hałasu ile się da.
Również kto może niech odprowadzi nas w kierunku Otrębusów ile może.
Do zobaczenia jutro.
Dzisiaj byłem pytany czy ktoś wreszcie przemówił mi do rozsądku i czy się opamiętałem.
Cy dobrze to wszystko przemyślałem i czy napewno się nie rozmyślę i nie uciekne gdzieś na drzewo - odpowiedź brzmi - nie rozmyśliłem się i z całą resztą zdrowego rozsądku który mi pozostał potwierdzam jutrzejszą datę ślubu mojego i mojego Kochanego "Plecaczka"(od przyszłego roku już podobno kierowcy motocykla).
Tak więc ostatnie zawołanie:
Kto może niech przybywa jutro na 17.30 na skaryszewską i narobi hałasu ile się da.
Również kto może niech odprowadzi nas w kierunku Otrębusów ile może.
Do zobaczenia jutro.
Może dotąd zaniedbywałem modlitwę, ale teraz, jeśli tam jesteś, proszę, uratuj mnie Supermanie.
- ZULEK
- pisarz
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Eeeee tępe tfuu....znaczy się Szanowni Motórzyści!!
W związku ze związkiem Niedźwiedzia z Niedźwiedzicą uprasza się Szanowne Grono o określenie się w stosunku w/w związku.
Krótko bez pier...niczenia. Każdy sobie rzepkę skrobie i zalatuje pod Kościoła czy jest jakaś ustawka
Jeśli tak to godzinę i miejsce do publicznej wiadomości prosze podać do k... końca popołudnia dnia jutrzejszego 
W związku ze związkiem Niedźwiedzia z Niedźwiedzicą uprasza się Szanowne Grono o określenie się w stosunku w/w związku.
Krótko bez pier...niczenia. Każdy sobie rzepkę skrobie i zalatuje pod Kościoła czy jest jakaś ustawka

- wolkan
- teksciarz
- Imię: Krzysztof
Kilka fotek z obstawy ślubnej
jeszcze filmik
http://www.youtube.com/watch?v=d3evCDuVmgE
Niestety byłem tylko chwilkę.
jeszcze filmik
http://www.youtube.com/watch?v=d3evCDuVmgE
Niestety byłem tylko chwilkę.
Ostatnio zmieniony sob 06 lut 2010, 10:19 przez wolkan, łącznie zmieniany 2 razy.
wieczny włóczęga…
- awiater
- pisarz
- Imię: Andrzej
- Kontakt:
Zulek żałuj! Wawka na czas przejazu Pary Młodej, mocno zblokowana. Gołdy nie brakowało, a Miśki takie śliczne były..., a sczególności Pani Miśkowa, choć i świadkom nic nie brakowało, a świadkowa, no cudo normalnie!
P.S.
Niedźwiedziu, to ja do Ciebie dzwoniłem z pytaniem, czy jesteś świadomy ciężaru jaki na siebie bieżesz, odpowiedzialności itp. Ale to już, jak to się mówi po jabłkach. Życzę Wam, zdrówka, szczęścia i miłości, conajmniej takiej jak dzisiaj można było zobaczyć patrząc na Was i przede wszystkim, stadka małych misiaków, które będą Wam przez najbliższe lata umilać sielankowe życie.
I nie zdziw się, jak się zapytasz swojej ślubnej czy możesz iść na moto, jak usłyszysz: A MARCHEWKĘ KUPIŁEŚ?
Zdrówko i ave fvr
P.S.
Niedźwiedziu, to ja do Ciebie dzwoniłem z pytaniem, czy jesteś świadomy ciężaru jaki na siebie bieżesz, odpowiedzialności itp. Ale to już, jak to się mówi po jabłkach. Życzę Wam, zdrówka, szczęścia i miłości, conajmniej takiej jak dzisiaj można było zobaczyć patrząc na Was i przede wszystkim, stadka małych misiaków, które będą Wam przez najbliższe lata umilać sielankowe życie.
I nie zdziw się, jak się zapytasz swojej ślubnej czy możesz iść na moto, jak usłyszysz: A MARCHEWKĘ KUPIŁEŚ?
Zdrówko i ave fvr
- VFRKrzysztof
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- niedzwiedz_waw
- teksciarz
- Kontakt:
KOCHANI!!!!!!!!!!!
No po prostu słów nam brakuje!!!!!!!
Sorki, że dopiero dzisiaj, ale weselicho było do 7 rano, a w sobotę od 17 do 6 rano poprawiny.
Pierwszy raz byliśmy po tej stronie eskorty i chyba będziemy was zapraszać na każdą rocznicę
Goście zachwyceni, my szczęśliwi, a Wy NIEZASTĄPIENI!!!!!!!
Bramka super i dziwię się tylko, że nas w teleexpresie nie było bo warszawa chyba troszkę stanęła.
Jeszcze raz gorące podziękowania i do zobaczenia na Rozdrożu
No po prostu słów nam brakuje!!!!!!!
Sorki, że dopiero dzisiaj, ale weselicho było do 7 rano, a w sobotę od 17 do 6 rano poprawiny.
Pierwszy raz byliśmy po tej stronie eskorty i chyba będziemy was zapraszać na każdą rocznicę

Goście zachwyceni, my szczęśliwi, a Wy NIEZASTĄPIENI!!!!!!!
Bramka super i dziwię się tylko, że nas w teleexpresie nie było bo warszawa chyba troszkę stanęła.
Jeszcze raz gorące podziękowania i do zobaczenia na Rozdrożu
Może dotąd zaniedbywałem modlitwę, ale teraz, jeśli tam jesteś, proszę, uratuj mnie Supermanie.
- benito
- ostry klepacz
- Kontakt:
Szczescia i pomyslnosci w tworzeniu małych niedzwiadkow Wam zyczymy...
niestety czasu nie moglismy zatrzymac i nie zdarzylismy dojechac na ta niepowtarzalna imprezke.
Pozdrawiamy i do zobaczyska juz wkrotce.
niestety czasu nie moglismy zatrzymac i nie zdarzylismy dojechac na ta niepowtarzalna imprezke.
Pozdrawiamy i do zobaczyska juz wkrotce.
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06