centrum zdrowia dziecka w roku 2007
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
Nie ma co się rozwodzić, czy woźić dzieciaki czy nie.
Jedno jest pewne, dzieciaki jak zobaczą kilka sprzętów, dostaną jakiekolwiek upominki to na pewno nie zapomną tej chwili na długo. Nie ważne czy przejadą się kilka metrów czy tylko usiądą na moto.
Tak więc treska82 zorientuj się w temacie i daj znać (jak i kiedy).
Pozdrawiam.
Jedno jest pewne, dzieciaki jak zobaczą kilka sprzętów, dostaną jakiekolwiek upominki to na pewno nie zapomną tej chwili na długo. Nie ważne czy przejadą się kilka metrów czy tylko usiądą na moto.
Tak więc treska82 zorientuj się w temacie i daj znać (jak i kiedy).
Pozdrawiam.
- treska
- klepacz
- Imię: Treska
- Kontakt:
termin
postaram sie to ułożyc jakoś sensownie. Jednak jak to w życiu różnie bywa sami wiecie.
Ja napewno jadę do dzieciaków nawet jeśli sie okaże ze to ten sam termin.
Nie zawsze wszystko da się przewidzieć. Osobiście uważam że nie powinno być z tym problemu. Ustawię się tak, aby nie był to dzień wyjazdu do Lublina.
Tak czy tak po rozmowie z dyrektorką przekaże wam ustalenia. Zrobimy jakieś zebranie w plenerze i razem ustalimy dalszy plan działania
Ja napewno jadę do dzieciaków nawet jeśli sie okaże ze to ten sam termin.
Nie zawsze wszystko da się przewidzieć. Osobiście uważam że nie powinno być z tym problemu. Ustawię się tak, aby nie był to dzień wyjazdu do Lublina.
Tak czy tak po rozmowie z dyrektorką przekaże wam ustalenia. Zrobimy jakieś zebranie w plenerze i razem ustalimy dalszy plan działania
- Arczi
- klepacz
- Kontakt:
Tor w Lublinie jest zarezerwowany na sobotę 23-06-07, domki też, oczywiście Ownresi zostają do niedzieli , więc ten termin na pewno odpada. Koniec czerwca zahacza jescze o sobotę 30-06-07 ale nie wiem czy nie lepiej będzie to zorganizować 7 lub 8 lipca. Może niech inni też się wypowiedzą w temacie terminu.
- Arczi
- klepacz
- Kontakt:
Nie wiem czy da radę - żeby być na 10.00 w Lublinie musicie z Wa-wy wyjechać najpóźniej o 8.30, chyba, że w niedzielę zamiast jeziorka śmignąć do CZD, jeśli chodzi o mnie nie wiem tylko czy do tego czasu poskładam moto.wasyl pisze:A może połączymy to z wypadem do Lublina na tor.
mrf pisze:kurcze ja siodmego mam sesje
rommi pisze:07.07 odpada - jadę na imprezę rodzinną
skoro wiekszość nie może 07.07 to niech zostanie 30.06SOWA pisze:W moim przypadku 30.06. to właściwy termin. 7.07 nie mogę