Mam propozycję Busko Zdrój Co wy na to ??
Halo Południe - 03.04.2011
- 8Bodzio8
- pisarz

- Imię: Tomek
Więc Panowie jutro Siewierz 10.00 jestem na 100%. Moja prośba zmówiłem chłopaków z krakowa może coś w kierunku małopolski przez jurę ?? Wiem Fred zaraz napiszesz że czka Ci się jurą ale może kolejny raz dasz rade

Prędkość w kilometrach/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie wielkością sugerowaną i w żadnym wypadku nie należy jej sztywno stosować. 
- 8Bodzio8
- pisarz

- Imię: Tomek
Fred pisze:Piekny dzionek wczoraj, pogoda idealna![]()
Dzieki wielkie i do nastepnego!
Ps. Bodzio, jak tam kuferek?
Spoko trochę spięty pomykałem do domu ;-/ ale dojechałem z kuferkiem
Wielkie Dzięki dla spostrzegawczego Grzesia
Teraz znowu muszę przeprojektować mocowanie i zobaczymy.
Jazda była super, dzięki i do następnego
Prędkość w kilometrach/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie wielkością sugerowaną i w żadnym wypadku nie należy jej sztywno stosować. 
- Poldek13
- pisarz

- Imię: Robert
Kurcze super, tak czekałem na tą niedziele i musiało mi sie tak sypnąć wszystko. Rejony są świetne, moja ownersica ma dom w Roźnowie więc te tereny znamy. No nic, następnym razem postaram się bardziej. W następna sobotę mój brat się żeni więc pewnie znów ominie mnie wypad-(( Ale Częstochowa niedługo-) Może po mszy jakąś fajną trase zaplanować?-))
Poldek
Po częstochowie jak najbardziej wskazane całodniowe śmiganiePoldek13 pisze:Kurcze super, tak czekałem na tą niedziele i musiało mi sie tak sypnąć wszystko. Rejony są świetne, moja ownersica ma dom w Roźnowie więc te tereny znamy. No nic, następnym razem postaram się bardziej. W następna sobotę mój brat się żeni więc pewnie znów ominie mnie wypad-(( Ale Częstochowa niedługo-) Może po mszy jakąś fajną trase zaplanować?-))