Proszę, proszę, najpierw Luke z GaBaSem, teraz może Jacko i mors. Jak tak dale pójdzie to 2oo zmienią nazwę na ZOO VFR OrgiaClub.Jacko pisze:kto wie czy i ja sie nie skusze razem z Morsem
Nadrabiamy zaległości - będzie karniaczekonika pisze:jeśli można się wprosić (bo jeszscze nie miałam przyjemności pić z Wami piwa...) i uda mi urwać się z pracy przed 22, to i ja z miłą chęcią poznam wszystkich przy piwku
I tak się właśnie stało. Z tą drobną różnicą, że na łono wróciły dwa qbasy, bo już na miejscu wywęszyliśmy drugiż sztuk i odbiliśmy goż również.mors pisze:Qbasa - musi wrócic na łono
Czekaliśmy uparcie przy pifffku do drugiej w nocy, az w końcu barman doradził, byśmy już dłużej nie czekali i wytoczył nas przed lokal.onika pisze:ja z miłą chęcią poznam wszystkich przy piwku
no to zeby to był przedostatni raz!!!onika pisze:gorąco przepraszam wszystkich czekających, ale ta cholerna praca... następnym razem postaram się nie nawalić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości