Bez przesady...diablique pisze: Karotka było.... no wiesz
Nie było aż tak fajnie*
*post napisany tylko i wyłacznie po to by Karotce i Jackowi nie przewróciło się w głowie i następny kulig/kajaki były jeszcze lepsze

Bez przesady...diablique pisze: Karotka było.... no wiesz
CO TY GADASZkifer pisze:Przed komisję zostaje powołany Jacko/Lalka. Na dzień 6 lutego, na godzinę 10:00.
Maślanka, Ty już nie strasz. Jeszcze nie wytrzeźwiałeś po (piątkowej) podróży ...kifer pisze:Na podstawie Ustawy Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej z dnia 21 stycznia 1999 r. o sejmowej komisji śledczej,
w związku z uzasadnionymi podejrzeniami zaistnienia nieprawidłowości podczas głosowania w trakcie konkursu karaoke, podczas kuligu zorganizowanego przez Karotkę i Jacko zwanego również Lalką,
zostaje powołana komisja śledcza.
Przed komisję zostaje powołany Jacko/Lalka. Na dzień 6 lutego, na godzinę 10:00.
Jacko zabierz szczoteczkę do zębów, komplet ciepłej bielizny oraz sanki a konkurs karaoke wygrała Megan!!!!!!
Przyjmij również pozdrowienia od Antka.
śliniak290 pisze:
Pozdrowienia dla wszystkich obecnych na KULIGU
Ania już zaczęła się pakować na Szczeciński zlot LALEKPETER pisze: już róbcie listę na ten zlot w Szczecinie
Moje Cacko, dla niektórych lalkakifer pisze:napisał(a):
Na podstawie Ustawy Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej z dnia 21 stycznia 1999 r. o sejmowej komisji śledczej,
w związku z uzasadnionymi podejrzeniami zaistnienia nieprawidłowości podczas głosowania w trakcie konkursu karaoke, podczas kuligu zorganizowanego przez Karotkę i Jacko zwanego również Lalką,
Przed komisję zostaje powołany Jacko/Lalka. Na dzień 6 lutego, na godzinę 10:00.
Jacko zabierz szczoteczkę do zębów, komplet ciepłej bielizny oraz sanki a konkurs karaoke wygrała Megan!!!!!!
Przyjmij również pozdrowienia od Antka.
Karotka pisze:Bardzo dziękujemy za przybycie na kulig i jakże szeroko pojęte czynne uczestnictwo hi hi hi![]()
Zajebisty był ten kulig
Dżambo to dla Ciebie żeby Ci się w głowie nie poprzewracało
Moje Cacko, dla niektórych lalkakifer pisze:napisał(a):
Na podstawie Ustawy Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej z dnia 21 stycznia 1999 r. o sejmowej komisji śledczej,
Przyjmij również pozdrowienia od Antka.już na walizach w związku z wezwaniem na komisję do Antka, hmmm... ale bez obaw Schetyna jest z nim, bo ma nadzieję na zlot w Szczecinie.
Pozdrowienia od nas dla Was i do zobaczenia na kolejnej wspólnej imprezie.
Łuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ja też ja też kce !śliniak290 pisze:
my jeszcze z PETEREM zrobiliśmy połówkę w domu
Żebyś widział jakiego węża w drodze powrotnej widzieliśmy !Łysolek pisze:Kocham CIę...
...i już nie będę
a teraz do Wszystkich : znacie żart sceniczny ?
Megan na motorowych spotkaniach zawsze zagina sie czasoprzestrzenMegan pisze:nie chcę poniedziałku! potrzebuję wczoraj!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości