MIKOŁAJE NA MOTOCYKLACH W GDYNI 2009-12-06
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
Jak ktoś bardzo chce posłuchać to jakieś filmiki ze śpiewami
http://picasaweb.google.pl/siogu101/MikoAjeFilmy09#

http://picasaweb.google.pl/siogu101/MikoAjeFilmy09#
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
hmm....zgotowałem się tak jak i moja VFRa.....miałem odnajdywać wszystkich na Długiej.....MRF przepraszam....ale płyn mi poleciał 112 pokazywało co chwila....i mnie to już zirytowało....odbiliśmy z Pościgiem i Moją Lubą......bo już trzaskały Nas nerwy.....do tego debilizmu jakiego doznaliśmy od Quadowców.....nie odbierze nam nikt..... debile straszne....
Ale ekipa była niczego sobie
Liczba w końcu znana ? coś pewnie 2000 2500 ?
Szkoda, że się nie zobaczyliśmy, ale tak wyszło, natłok obowiązków. a potem to już wk.....w
Ale ekipa była niczego sobie

Liczba w końcu znana ? coś pewnie 2000 2500 ?
Szkoda, że się nie zobaczyliśmy, ale tak wyszło, natłok obowiązków. a potem to już wk.....w
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Sąsiedzi (adki) to wręcz mnie uwielbiają
a szczególnie po wizycie ołnersów - tak samo jak Dyrekcja Fortów w Toruniu
ostatnio zostałem nawet wezwany na dywanik do Pana Dyrektora (tam wszędzie Dyrektorzy... ojcowie itp) w trakcie ustalanie faktów co kto komu o której i dlaczego zadałem tylko 3 Vikingowe pytania:
1. Czy ktoś został zgwałcony?
2. Czy coś zostało zrabowane?
3. Czy coś sie spaliło?
Pan Dyrektor po namyśle stwierdził ze W ZASADZIE nie... w tym momencie musiałem przeprosić za kolegów (ja mam L4) i że się poprawimy i następnym razem wszystkie punkty regulaminu działania Vikingów zostaną ZREALIZOWANE w 100%.
Trochę się wstydziłem za Was koledzy, ja wiem że pielgrzymka do ojca Derektora na osiemnastkę Radia Marycha to nie to samo co sympozjum pielęgniarek - osiemnastek czy zjazd młodzieżówki Samooobrony, ale na Thora i jego topór nie przynoście więcej wstydu staremu morsowi... obowiązek to obowiązek - ech gdyby Achmed dotarł na czas
Wasyl ma rację, to była mała rozgrzewka koło 3 dopiero sie rozkręciliśmy bo NIE JEST ZA PÓŹNO!!!
Sorrensen że nie pożegnałem się z Wami ale komóras zeżarł całą bakterię i straciłem kontakt z bazą, przypadkiem tylko wpadłem na Idę i Knighta, a Was już nie odnalazłem, a tak liczyłem na wspólną gorącą fasolkę po drakońsku przed odjazdem... co tam - następną razą
jeszcze raz DZIĘX

1. Czy ktoś został zgwałcony?
2. Czy coś zostało zrabowane?
3. Czy coś sie spaliło?
Pan Dyrektor po namyśle stwierdził ze W ZASADZIE nie... w tym momencie musiałem przeprosić za kolegów (ja mam L4) i że się poprawimy i następnym razem wszystkie punkty regulaminu działania Vikingów zostaną ZREALIZOWANE w 100%.
Trochę się wstydziłem za Was koledzy, ja wiem że pielgrzymka do ojca Derektora na osiemnastkę Radia Marycha to nie to samo co sympozjum pielęgniarek - osiemnastek czy zjazd młodzieżówki Samooobrony, ale na Thora i jego topór nie przynoście więcej wstydu staremu morsowi... obowiązek to obowiązek - ech gdyby Achmed dotarł na czas

Wasyl ma rację, to była mała rozgrzewka koło 3 dopiero sie rozkręciliśmy bo NIE JEST ZA PÓŹNO!!!

Sorrensen że nie pożegnałem się z Wami ale komóras zeżarł całą bakterię i straciłem kontakt z bazą, przypadkiem tylko wpadłem na Idę i Knighta, a Was już nie odnalazłem, a tak liczyłem na wspólną gorącą fasolkę po drakońsku przed odjazdem... co tam - następną razą
jeszcze raz DZIĘX

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Dzięki Grześ - to była ta pora co to Sowa śpiewał, że "nie jest za późno..." ale to w końcu Sowa i dla niego i jego potomstwa 3 rano to coś koło południa
a na piecyku 100W to nie w kij dmuchał.
Oj Wasyl tradycyjnie wygrał taniec z gwiazdami i pod gwiazdami - ten to wymiata po prostu

Oj Wasyl tradycyjnie wygrał taniec z gwiazdami i pod gwiazdami - ten to wymiata po prostu

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS