sylwester ownersów 2008/2009
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
sylwester ownersów 2008/2009
Mam propozycje aby zorganizować wspólny sylwester Ownersów. Jest kilka dni i przy wykorzystaniu jednego dnia urlopu (2 stycznia 2009) można by pobawić się wspólnie przez kilka dni. Znów w powietrze z fajerwerkami wysadzilibyśmy kilka tysięcy, prawda Achmed?
Może Wisła, jeden dom wczasowy na kilkanaście osób albo więcej, zabawa na śniegu, kulik, wspólne ognisko, narty, sanki, piesze wycieczki. Atrakcyjny dojazd bezpośrenio PKP.
Koszt za osobodzień to jakieś 35-40 złotych, może nawet mniej. Wspólna kuchnia. Dobre zaplecze w mieście.
W pobliżu jest wiele wyciągów narciarskich i wypożyczalni sprzętu sportowego.
Można tez po prostu bawić sie w sali. Sprzęt nagłaśniający się znajdzie, a radio przesycone będzie zabawową muzyką, problemu nie będzie.
Proszę na razie nie robić list tylko rzucać inne propozycje lub zadeklarować chęć uczestnictwa bo trzeba przumierzyć sie do odpowiedniego ośrodka.
Może Wisła, jeden dom wczasowy na kilkanaście osób albo więcej, zabawa na śniegu, kulik, wspólne ognisko, narty, sanki, piesze wycieczki. Atrakcyjny dojazd bezpośrenio PKP.
Koszt za osobodzień to jakieś 35-40 złotych, może nawet mniej. Wspólna kuchnia. Dobre zaplecze w mieście.
W pobliżu jest wiele wyciągów narciarskich i wypożyczalni sprzętu sportowego.
Można tez po prostu bawić sie w sali. Sprzęt nagłaśniający się znajdzie, a radio przesycone będzie zabawową muzyką, problemu nie będzie.
Proszę na razie nie robić list tylko rzucać inne propozycje lub zadeklarować chęć uczestnictwa bo trzeba przumierzyć sie do odpowiedniego ośrodka.
- Ruda
- bywalec
- Imię: Piotr
Piotruś pomysł super 
A może miejsce takie bardziej przyjazne topograficznie
Może by fortami zawładnąć i tym razem je wysadzić
Albo czegoś nad morzem poszukać, jest jeszcze troszkę czasu może jakims ośrodkiem zawładnąć
Pogadamy już w piątek, może coś się wykombinuje
R

A może miejsce takie bardziej przyjazne topograficznie

Może by fortami zawładnąć i tym razem je wysadzić

Albo czegoś nad morzem poszukać, jest jeszcze troszkę czasu może jakims ośrodkiem zawładnąć

Pogadamy już w piątek, może coś się wykombinuje

R
Mam dwie miłości-Rodzinę i motocykle
VFR Viking SeXszyn North Roads
VFR Viking SeXszyn North Roads
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- Kontakt:
zgadzam sie. bedzie lipa.Luke pisze:w twierdxzach bedziecie skazani tylko na siebie
pozostanie nam naloic sie łycha i strzelanie do siebie petardami, a to juz bylo...
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Ja chcialem powiedzieć, ze na mazurach są Górki i wyciagi - może nie tak pokaźne jak w southparku, ale costam da rade pośmigać. Myślę, że taka lokalizacja wygrywa przede wszystkim nasyceniem turystycznym. W górach w sylwka, znając życie, gdyby nie kobiety, ni będzie gdzie palca wetknąć !!! Niestety w tym przypadku Southpark jest pokrzywdzony
Złotego leku nie znajdziemy, gdyz w centralnej polsce o atrakcje typu stok narciarski nie łatwo - poza górką na szczęśliwicach, ale nie wiem czy to dobra lokalizacja na sylwestra 
Co do obecności, ja narazie nie potwierdze, bo jest kilka miejsc w naszym pięknym mieście i nietylko, które chciałyby, abym zaszczycił ich bal sylwestrowy swoją oprawą muzyczną
Ja osobiście od kilku lat nie mialem sylwestra wolnego, więc mam nadzieję, że podyktowałem na tyle zaporową stawkę, że nikt sie nie zdecyduje
i będę miał wolne 

Co do obecności, ja narazie nie potwierdze, bo jest kilka miejsc w naszym pięknym mieście i nietylko, które chciałyby, abym zaszczycił ich bal sylwestrowy swoją oprawą muzyczną

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
muchaok pisze:Ja chcialem powiedzieć, ze na mazurach są Górki i wyciagi - może nie tak pokaźne jak w southparku, ale costam da rade pośmigać.
no to żeś mucha wymyślił

JA SZARLOTKA VEL CIACHO JESTEM ZA GÓRAMI !!!

ps....:i przestan brać albo zmiejsz ilość

Moczynos w futrze model 2016 help
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
a co takiego ciasteczko jest do " robienia " w górach poza tradycyjnym podnoszeniem ciężarów, oraz powrotnym slalomem gigantem ( o ile z górki do domu ) bo jak pod góre to jeszcze zawody strongman`oow w podchodzeniu w stanie wskazującym pod goore.
Ja wiem z doświadczenia, że miejsce spotkania to max 10 % sukcesu. Reszte stanowi klimat oraz ludzie.
Jak napisałem dla aktywnych narciarsko, jest kilka miejsc na mazurach gdzie sa wyciągi i mozna pośmigać - to na ten przykład można porobić !!!
Reszta pomysłów porobienia czegokolwiek, zależna jest od ducha organizacji narodu, który sie zjedzie !!!
HOWK
Ja wiem z doświadczenia, że miejsce spotkania to max 10 % sukcesu. Reszte stanowi klimat oraz ludzie.
Jak napisałem dla aktywnych narciarsko, jest kilka miejsc na mazurach gdzie sa wyciągi i mozna pośmigać - to na ten przykład można porobić !!!
Reszta pomysłów porobienia czegokolwiek, zależna jest od ducha organizacji narodu, który sie zjedzie !!!
HOWK
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.