Przy okazji mam pytanie - VFR kupiłem już z IXILem, zmieniać na czas podróży na oryginalny wydech? Za sugestie co zwiedzić, gdzie jechać, co zabrać będziemy bardzo wdzięczni.
Szacun i rispektKidRackBrawura pisze:trzepnęliśmy te ponad 1300km na raz
no my niedzielę i poniedziałek spedzilismy na próbowaniu lokalnych specjałów, a vfrka kompała się w deszczu. Dopiero we wtorek zaczęliśmy wojaże. Furke i Gothardo chcemy zrobić jutro, a dzisiaj jeszcze jakieś lokalne zakręty. Wczoraj w sumie przez przypadek zrobiliśmy odcinek Masera - Malesco - Locarno... Po prostu bajka. Co do tego 1350km to faktycznie ostatnie 200-300km było już ciężko i gdyby nie te widoki i zakręty, to nie chciałoby się jechać. A tyłek następnego dnia o dziwo nie bolał i gdyby nie deszcz, to możnaby było jechać dalej.veeefour pisze:W niedzeiele w Lombardi mnie zlalo jak psa - pitoka mialem nawet mokrego...nakrecialem tylko 630km bo ucieklem na polnoc w Lugano do tunelu Gothard.
630km zrobilem w 11h - wszystko drogi lokalne, nie autobahn. 1300 w jeden dzien to jeszcze nie atakowalem1100km niejednokrotnie ale wiekszosc autostrada.
Daj znac gdzie jestes to spotkamy sie gdzies po drodze. Jestem na miejscu w centralnej CH.KidRackBrawura pisze:no my niedzielę i poniedziałek spedzilismy na próbowaniu lokalnych specjałów, a vfrka kompała się w deszczu. Dopiero we wtorek zaczęliśmy wojaże. Furke i Gothardo chcemy zrobić jutro, a dzisiaj jeszcze jakieś lokalne zakręty. Wczoraj w sumie przez przypadek zrobiliśmy odcinek Masera - Malesco - Locarno... Po prostu bajka. Co do tego 1350km to faktycznie ostatnie 200-300km było już ciężko i gdyby nie te widoki i zakręty, to nie chciałoby się jechać. A tyłek następnego dnia o dziwo nie bolał i gdyby nie deszcz, to możnaby było jechać dalej.veeefour pisze:W niedzeiele w Lombardi mnie zlalo jak psa - pitoka mialem nawet mokrego...nakrecialem tylko 630km bo ucieklem na polnoc w Lugano do tunelu Gothard.
630km zrobilem w 11h - wszystko drogi lokalne, nie autobahn. 1300 w jeden dzien to jeszcze nie atakowalem1100km niejednokrotnie ale wiekszosc autostrada.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości