Heheh jesli chodzi o cały przebieg to: 14.40 spotykamy sie u mnie pod domem - Kasprowicza 3 w Opolu ok godz 14.55 ruszamy pod dom Panny Młodej ul. Orląt Lwowskich 21 tam wrzucamy Pannę Młoda do Mnie na motocykl i ok godz 15.20-15.30 ruszamy pod Kosciol na Gorce - obok galerii Solaris oczywiscie jadąc okreznymi drogami bo wszystkie odległości o jakich mówimy maja ok 1-1,5 km wiec są bardzo bardzo małe a my choc delikatnie spobujemy je powiększyć. Na miejsce tzn pod Kosciol musimy dojechać przed godz 16.00 bo o tej godz Pan Młody i świadkowie musza byc w kościele a msza rozpoczyna sie o 16.15. I w zasadzie od was drodzy koledzy i koleżanki zależy czy będziecie chcieli zostać podczas mszy i zrobic jakis hałas pod kościołem bo lokal weselny jest dokładnie 40metrow od kościoła wiec nawet nie ma jak tam przejechać moto

lokal to "hotel kamienica" obok solarisa... Wiec jesli będziecie mieli ochotę a z nieba nie bedzie ukropu (cos wiem o czekaniu w kombi pod kościołem w pełnym słońcu

to bedzie nam bardzo miło jesli poczekacie a jesli nie będzie takiej możliwości to oczywiscie postaramy sie pożegnać z wami i podziękować jak tylko potrafimy jeszcze przed msza