Dwa dni w Lublinie i śmiganie po torze 23/24-06-2007
- Krissek
- pisarz
- Imię: Krzysztof
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
hellow
jak na razie prognozy są nie najlepsze (może jak wszyscy razem w jednym momencie pomyślimy że będzie ładnie to może ta myśl wcieli się w życie i ... sami wiecie) tak czy tak ja jestem dobrej myśli
to jedna sprawa a ta druga to
sprawa która dotyczy naszej społeczności (posiadaczy VFR) i spotkania na torze
PYTANIE tylko - czy nam zależy na jakimś rozgłosie (a być może utwierdzaniu też szarych ludzi że właściciele VFR to fajne chłopaki i dziewczyny ma się rozumieć) bo jeżeli tak to i ten rozgłos i spotkanie na torze da się połączyć
jak już będziemy razem to możemy zorganizować (przy okazji śmigania) pokaz z małym szoleniem ratownictwa drogowego - wypadek z udziałem motocyklisty (niestety nic za darmo - koszt to maks 150zł może 100), takie spotkanie z miłą chęcia opiszą gazetki (temat podłapał mój dobry znajomy z Kuriera) napewno dodadzą jakieś foty i już motocyklista nie będzie postrzegany jak dawca ale ktoś kto może uratować komuś życie na drodze
śmiem twierdzić że "stosunek" do nas trochę się zmieni
co Wy na to????
jak na razie prognozy są nie najlepsze (może jak wszyscy razem w jednym momencie pomyślimy że będzie ładnie to może ta myśl wcieli się w życie i ... sami wiecie) tak czy tak ja jestem dobrej myśli
to jedna sprawa a ta druga to
sprawa która dotyczy naszej społeczności (posiadaczy VFR) i spotkania na torze
PYTANIE tylko - czy nam zależy na jakimś rozgłosie (a być może utwierdzaniu też szarych ludzi że właściciele VFR to fajne chłopaki i dziewczyny ma się rozumieć) bo jeżeli tak to i ten rozgłos i spotkanie na torze da się połączyć
jak już będziemy razem to możemy zorganizować (przy okazji śmigania) pokaz z małym szoleniem ratownictwa drogowego - wypadek z udziałem motocyklisty (niestety nic za darmo - koszt to maks 150zł może 100), takie spotkanie z miłą chęcia opiszą gazetki (temat podłapał mój dobry znajomy z Kuriera) napewno dodadzą jakieś foty i już motocyklista nie będzie postrzegany jak dawca ale ktoś kto może uratować komuś życie na drodze
śmiem twierdzić że "stosunek" do nas trochę się zmieni
co Wy na to????
i tak trzymać
- olo
- klepacz
- Imię: Olek
- Kontakt:
Kurczę, chyba mamy pecha - najlepsza "pogodynka" internetowa jaką znam mówi mi że w sobotę około południa Lublin będzie deszczowy niestety ! Trzeba się mocno zastanowić czy nie przełożyc imprezy - jesli dobrze pamiętam (w związku z tym że główną atrakcją zlotu jest śmiganko po torze) taką formę zakładaliśmy od początku...
Albo poczekajmy jeszcze na jutrzejsze prognozy, może jakoś tak fajnie wiaterek zawieje i przegoni chmurki...
Albo poczekajmy jeszcze na jutrzejsze prognozy, może jakoś tak fajnie wiaterek zawieje i przegoni chmurki...
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 

jak popada godzinke czy dwie na dobe to chyba nikt nie jest z cukru i sie nie rozpuści.
Wazna jest intencja i pokażcie chłopaki i dziewzyny że VFR-oc to nie cieniasy i byle kapuśniaczku się nie boją.
Kiebyś polecieliśmy z Łomzy do Kazimierza Dolnego. Lało w jedna i druga stronę- a w samym kaziku słoneczko, a wrazenia do dziasiaj niezapomniane
MMMOOOOORSIe odpraw czary aby pogoda była jak w cycach
Ps .Swoja drogą Wasyl leci aż z Gdańska i nie patrzy czy leje czy nie
Bądzmy dobrej myśli.
Hej
Wazna jest intencja i pokażcie chłopaki i dziewzyny że VFR-oc to nie cieniasy i byle kapuśniaczku się nie boją.
Kiebyś polecieliśmy z Łomzy do Kazimierza Dolnego. Lało w jedna i druga stronę- a w samym kaziku słoneczko, a wrazenia do dziasiaj niezapomniane
MMMOOOOORSIe odpraw czary aby pogoda była jak w cycach

Ps .Swoja drogą Wasyl leci aż z Gdańska i nie patrzy czy leje czy nie
Bądzmy dobrej myśli.
Hej
RClomza.pl
- Achmed
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: mazowieckie
I oto chodzi, z W-wy jadą na moto:wasyl pisze:Wy mi takich jaj nie róbta.
Jadę i koniec , na moto - mięczaki
Sowa
Marek
Maciek800
Janusz
Skandal
+
Wasyl i Karol656
dawać, dawać nie ściemniać

VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
- Achmed
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: mazowieckie
Przypominam wylot z Sowiego gniazda o 10:00 proszę się wcześniej zatankować coby nie było pit stop w drodze
Ci którzy nie zanają adresu proszeni są o kontakt telefoniczny 0-501-24-88-77
No i nie ściemniac mi tu z puszkami

Ci którzy nie zanają adresu proszeni są o kontakt telefoniczny 0-501-24-88-77
No i nie ściemniac mi tu z puszkami

VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ