Grunwald 11-14.07.2013

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)
Awatar użytkownika
Żeton
klepacz
klepacz
Imię: Artur
Kontakt:

Grunwald 11-14.07.2013

Post autor: Żeton » pn 01 kwie 2013, 10:42

Na prośbę zaprzyjaźnionego organizatora zlotu motocyklowego Grunwald 2013 podaję informację o zlocie, który odbędzie się w miejscowości Grunwald w dniach 11-14.07.2013 roku:

REGULAMIN POBYTU:
JAM JEST WASZ WIELKI SZPITALNIK, MÓWIĘ WIĘC, ŻE NADCHODZI CHWILA ZJAZDU WIELKIEGO BRACTWA NA ZIEMI KRZYŻACKIEJ W DNIACH 11-14.07.2013. JEDYNE PRAWO NA POLACH GRUNWALDU TO PRAWO KRZYŻACKIE, CZYLI PALIMY, GWAŁCIMY I MORDUJEMY. ZASTRZEGAMY TE PRAWA TYLKO DLA KRZYŻAKÓW.

1. NIE BĘDZIESZ PRZYNOSIŁ WSTYDU ZAKONOWI KRZYŻACKIEMU (NP. BĘDZIESZ TRZEŹWY - NIE DOTYCZY DYŻURNYCH KIEROWCÓW OBOZOWISKA).
2. NIE BĘDZIESZ RUSZAŁ BIAŁOGŁOWY INNEGO RYCERZA.
3. NIE BĘDZIESZ JEŹDZIŁ, GDY WIESZ, ŻE RUMAK UCIEKNIE CI SPOD DUPY (RANO MOŻE SPOTKAĆ CIĘ KARA).
4. NIE BĘDZIESZ PIZDA, POKAŻESZ SWOJĄ WALECZNOŚĆ I WARTOŚĆ W BOJU.(W KONKURENCJACH ZLOTOWYCH).
5. BĘDZIESZ OKAZYWAŁ SZACUNEK DLA KAŻDEGO INNEGO RYCERZA (NP. NIE ODMÓWISZ MU, GDY PODA CI KIELICH).
6. BĘDZIESZ BRAŁ CZYNNY UDZIAŁ W NAUKACH JĘZYKA (W TYM ROKU OBOWIĄZUJE FRANCUSKI).
7. BĘDZIESZ ZABEZPIECZONY LOGISTYCZNIE, ABYŚ W CZASIE BOJU NIE MUSIAŁ OPUSZCZAĆ POLA WALKI.
8. BĘDZIESZ CZUJNY, ABY NIE DOPADŁ CIĘ KRZYŻACKI GNIEW.
9. OBOWIĄZKOWO PRZYJEDZIESZ Z DOBRYM HUMOREM I UŚMIECHEM NA TWARZY, KTÓRY BĘDZIE GOŚCIŁ NA NIEJ PRZEZ CAŁY OKRES IMPREZY.
10. OBOWIĄZKOWE ODSTAWIENIE MOTOCYKLA DO PARKU MASZYN I ZAKAZ JAZDY '' PO KROPLACH''
11. OBOWIĄZEK KULTURALNEGO ZACHOWANIA NAKŁADAM NA WSZYSTKICH BEZ WZGLĘDU NA ILOŚĆ PRZYJĘTEGO PŁYNU ROZWESELAJĄCEGO (KWAŚNE MLEKO, MAŚLANKA)
12. ŚNIADANIA I KOLACJE ZABEZPIECZYĆ WE WŁASNYM ZAKRESIE [SKLEP] LUB NA MIEJSCU BĘDZIE KARCZMA .
13. BĘDZIESZ SIĘ DO WSZYSTKICH ODNOSIŁ Z SZACUNKIEM BEZ WZGLĘDU NA ZNAK CHORĄGWI
HERB RODOWY ,I BARWY ZNAJDUJĄCE SIĘ NA PLECACH RYCERZY
14.JEŻELI NIE AKCEPTUJESZ INNYCH PRZEKONAŃ NIE ZGODNYCH Z TWOIMI POGLĄDAMI DOTYCZĄCYMI ZASAD SWIATA MOTOCYKLOWEGO NIE PRZYJEŻDZAJ GDYŻ BĘDZIESZ NATYCHMIAST WYRZUCONY NA ZBITY PYSK PRZEZ SŁUŻBY DO TEGO POWOŁANE.

ZAPEWNIAMY:
- ZNACZEK OBOZOWY
- MIEJSCE POD NAMIOT
- SANITARIATY [TOI TOI] NA PEWNO BĘDĄ CZYSTE
- UMYWALNIE I PRYSZNICE POLOWE Z ZIMNĄ WODĄ
- ZUPĘ ZLOTOWĄ (piątek i sobota)
- MIEJSCE NA OGNISKO
- CAŁĄ GAMĘ KONKURSÓW I ZABAW
- MIEJSCE ZADASZONE DO SPOŻYWANIA JADŁA I GORZAŁKI ZE SCENĄ UMOŻLIWIAJĄCĄ WYSTĘPY INDYWIDUALNE
- WYDZIELONY PARK MASZYN
- KAPELĘ MUZYCZNĄ.
- HONOROWĄ PARADĘ W DNIU INSCENIZACJI BITWY GRUNWALDZKIEJ

ZA WYŻEJ WYMIENIONE WARUNKI KOSZT POBYTU BĘDZIE KSZTAŁTOWAŁ SIĘ W CENIE 60 ZŁ ZA OSOBĘ ( ZA 4 DNI POBYTU ) .
BĘDZIE MOŻLIWOŚĆ NABYCIA POSIŁKÓW I NAPOI (CZARNA SZMATA, KAWA, HERBATA, SOKI).
PROSZĘ O POWAŻNE PODEJŚCIE DO TEMATU I POTWIERDZENIE PRZYBYCIA NA IMPREZĘ WPŁACAJĄC ZALICZKĘ W KWOCIE 40 ZŁ DO DNIA 31.05.2013, GDYŻ WIĄŻE SIĘ TO Z KWESTIĄ PRZYGOTOWANIA SIĘ NA WASZ PRZYJAZD.

ZAPRASZAMY RYCERZY Z ŻONAMI I DZIEĆMI .NA TERENIE OBOZU NIE MA DEMOKRACJI OBOWIĄZUJE PRAWO ZAKONU ''JA MOWIE WY SŁUCHACIE''.

TELEFON KONTAKTOWY: 505 102 215

INFORMUJĘ, ŻE TEREN OBOZOWISKA BĘDZIE CZYNNY OD 08-14.07.2013, W OKRESIE WTORKU, ŚRODY I CZWARTKU SĄ PLANOWANE WYJAZDY W TEREN TRASAMI:
- GRUNWALD- OLSZTYN- MRĄGOWO- GIERŁOŻ- GRUNWALD
- GRUNWALD- ELBLĄG- TOLKMICKO- FROMBORK- GRUNWALD
- GRUNWALD- OLSZTYNEK( ZWIEDZANIE SKANSENU, I LEGENDARNE JAGODZIANKI)- GRUNWALD
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE

Awatar użytkownika
PETER
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: PIOTR

Re: Grunwald 2013

Post autor: PETER » pn 01 kwie 2013, 14:21

to musze se gdzies zapisać bo se planowałem tam byc w tym roku
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"

Awatar użytkownika
Czaro vfr RC36
teksciarz
teksciarz
Imię: Czarek
województwo: warmińsko-mazurskie

Post autor: Czaro vfr RC36 » pn 01 kwie 2013, 19:02

To moje tereny i jestem tam praktycznie co rok więc potwierdzam że to fajna impreza. Kto ma ochotę to serdecznie zapraszam. Na pewno nie będziecie żałować :lol:
Czarek

Awatar użytkownika
Hubu
klepacz
klepacz
Imię: Hubert
województwo: mazowieckie

Post autor: Hubu » wt 02 kwie 2013, 11:22

A nie będzie problemu z wyjazdem, bo kiedyś autem jak pojechałem to nawet policja się gubiła w kierowaniu ruchem po skończonej imprezie :mrgreen:

Awatar użytkownika
Klepak23
pisarz
pisarz
Imię: Jacek
województwo: warmińsko-mazurskie

Re: Grunwald 11-14.07.2013

Post autor: Klepak23 » wt 02 kwie 2013, 19:28

Hubu pisze:A nie będzie problemu z wyjazdem, bo kiedyś autem jak pojechałem to nawet policja się gubiła w kierowaniu ruchem po skończonej imprezie :mrgreen:
A to jest właśnie jedna z głównych atrakcji ;)
A tak poważnie to dużo zmieniło sie na plus w infrastrukturze drogowej wiec dramatu nie ma.
Głupota na stałe zawładnęła częścią mojego umysłu...

Awatar użytkownika
Karotka
zadomowiony
zadomowiony
województwo: lubelskie

Post autor: Karotka » śr 03 kwie 2013, 11:57

Potwierdzam słowa kolegów- warto obejrzeć tą inscenizację- ciekawe doświadczenie, super klimat, kolorowe stroje, ogniska, żarełko, różne procentowe napoje. Naprawdę polecam...byłam, zobaczyłam, doświadczyłam... :mrgreen:

Awatar użytkownika
pawlik
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Paweł
województwo: łódzkie

Post autor: pawlik » śr 03 kwie 2013, 15:57

A od samej inscenizacji dla mnie ciekawsze było wszystko, co było przed i po :biggrin => na trzeźwo

ODPOWIEDZ