Płock Cover Festival - 11 września
-
adjar
- klepacz

- Imię: Adam
- Kontakt:
Płock Cover Festival - 11 września
Wybiera się ktoś na tytułową imprezę?
- Diego
- klepacz

- Imię: Mirek
- województwo: mazowieckie
Miejsca do parkowania jest sporo,można na mieście tzn w centrum albo nie daleko imprezy.Możesz tez moto zostawić u mnie.adjar pisze:No o już chyba nic mnie nie powstrzymaDiego pisze:J,fajne du...interesujące dziewczyny
Chciałem w zeszłym roku na Guardianów - nie wyszło. W tym nie znam żadnego zespołu - ale co tam.
A powiedz jak wygląda kwestia zostawienia motka w okolicy imprezy? Da się, czy trzeba gdzieś dalej, w mieście?
- Diego
- klepacz

- Imię: Mirek
- województwo: mazowieckie
Jakieś 30,35 min z kamasza.adjar pisze:Czyli rozumiem, że w miarę bezpiecznie, i jak moto z kufrem postawię - to jest szansa, że jak wrócę, będzie jak zostawiłem?Diego pisze:Miejsca do parkowania jest sporo,można na mieście tzn w centrum albo nie daleko imprezy.Możesz tez moto zostawić u mnie.
A daleko mieszkasz od plaży?
-
adjar
- klepacz

- Imię: Adam
- Kontakt:
No i kur... dupa. Dziś miałem jechać, to wczoraj jak wracałem z roboty, nie mogłem odpalić. Odpaliłem na pych, potem jeszcze kilka razy w trasie, jak mi zgasł (uchetałem się nieźle). Podładowałem aku, dziś zacząłem szukać usterki - no i oczywiście regulator. Na jednym z obwodów z alternatora napięcia prawie nie ma. A że zapasowego regla kurcze nie mam - nie dam rady teraz naprawić, zaś na jakieś alternatywne dotarcie trochę już za późno
. Kurcze, jakieś fatum, a tak miałem ochotę pojechać.