Jasna Góra 2010-04-18

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)
Awatar użytkownika
Gacol
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
województwo: śląskie

Post autor: Gacol » wt 05 sty 2010, 23:14

Jest jeszcze ten spektakularny filmik na jutubie????chętnie bym to zobaczył

Przemyślenia noworoczne no wiecie :mrgreen:
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)

Awatar użytkownika
Siogu
pisarz
pisarz
Imię: Małgorzata
województwo: mazowieckie

Post autor: Siogu » śr 06 sty 2010, 13:28

mrf w tym roku to ty weś orzyła na plecak :mrgreen:
NIE KIERUJE ALE LATAĆ LUBIE

Awatar użytkownika
Oncki
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Łukasz
Kontakt:

Post autor: Oncki » śr 06 sty 2010, 14:33

moze by zrobić liste i rezerwowc miejsca w zeszlym roku byłem na kempingu oleńka bardzo fajne domki tylko myśle ze rezerwowac trzeba by było już pozniej moze być problem i spanie w namiocie :P a co do wspulnej integracji na terenie kempingu znajduje sie "knajpa"

Awatar użytkownika
Gacol
klepacz
klepacz

Post autor: Gacol » śr 06 sty 2010, 14:47

Też byłem na oleńce kiedyś i niestety jest tam za mało miejsc w domkach poza tym domki w wiekszosci ma stała ekipa
Nie ma co sie spieszyć Panowie
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: muchaok » śr 13 sty 2010, 14:54

Moje zdanie jest takie, że zarezerwoać trzeba już. Jak wiadomo, na 2 tyg. przedcałym jublem, znalezienie czegokolwiek graniczy z cudem. Opcja zeszłoroczna, może była towrzysko nie dokońcawypasiona, ale zato przespaliśmy sie dłużej niż 2 godziny ;)
Tak czy inaczej, myslę, że rezygnacja z rezerwacji, nikogo nie zaboli, bo natychmiast znajda się chętni na to miejsce.
Zatem rezerujcie gdziekolwiek, a myślę, że 30 miejsc to dobra liczba. Ja jesli się będe wybierał, to tylko dzień wcześniej, bo lecenie srana na złamanie karku mnie nie bawi ;)
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.

Awatar użytkownika
Italiano

Post autor: Italiano » śr 13 sty 2010, 15:03

Moją przygodę rozpocząłem dość późno w zeszłym roku, ale w tym ja i moja Ania :) oraz grupa z która śmigam pojawimy się na miejscu.

Awatar użytkownika
Gacol
klepacz
klepacz

Post autor: Gacol » śr 13 sty 2010, 23:56

Chopy kłade na to łape i szukam czegoś fajnego.Tylko nie będe szukal jakiegoś rancha czy coś ino normaly lokal
Wiem że dla częsci najlepsza była by izba wytrzeżwień ale niestety nie ma promocji grupowych :mrgreen:
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1

Awatar użytkownika
Łysolek
Shrek
Shrek
Imię: Adam

Post autor: Łysolek » czw 14 sty 2010, 08:20

Gacol moze zaufajmy brii :) moja propozycja jest taka aby załozyć oddzielny temat z opcją kto od kiedy chciałby do Cz-wy przyjechac i w zależności od tego brii podałby ceny i by mu sie kase wcześniej wysłało i już tak sie robi wszędzie i wtedy nie ma opcj iwycofania sie lub ostatecznie miejsce zawsze można komuś odsprzedać

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gacol
klepacz
klepacz

Post autor: Gacol » czw 14 sty 2010, 14:44

W sumie racja Brii jest na miejscu.Oddaje honory
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: muchaok » czw 14 sty 2010, 15:26

No właśnie, Brii dobry serek.
A odnośnie RANCZA, co się tak GACOL przy...alasz do tego miejsca ?
Co Ci się tak tam nie podobało ? Nie bronie tego dlatego, że ja to wynalazłem, tylko dlatego, że było to ostatnie miejsce, które było wolne, a jak na ostatnie miejsce, uważam, że było niezłe. Nie śmierdziało moczem, nie trzeba było współdzielić lokalu z jakąś pielgrzymką na Jasną Górę, wyśpiewującą pieśni religijne do nocy a potem od 5 rano. To, że po 24.00 pan stwierdził, że nie podaje już piwa z nalewaka dyskwalifikuje to miejsce ? Mi samo miejsce podobało sie bardzo. Całkiem niezłe i syte śniadanko i generalnie byłem zadowolony. Może troszke za wysoka poprzeczka GACOLU ? Przypominam, że szukaliśmy miejscówki na przekimanie przed niedzielą, a nie pensjonatu ze złotymi klamkami i barem czynnym do ostatniego, nawet finansowo nieuzasadnionego klienta. A to, że przenocowało zancznie więcej ludzi, niż było umówione i było miejsc do spania - dzięki uprzejmości gospodarzy - tego nie pamiętasz ? Osobiście nic do Ciebie nie mam, ale zaczyna mnie wk..ać to fakanie od początku tematu na RANCZO !!!!!!

HOUK !!!!
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.

Awatar użytkownika
Gacol
klepacz
klepacz

Post autor: Gacol » czw 14 sty 2010, 17:16

Generalnie wszystko tez mi odpowiadalo poza właścicielami i obsługą.Byłem troche wcześniej od Was chciałem polatać to było jakieś ale po co dlaczego itd.Pózniej sama kwestia tego że mialismy godzine policyjną.Nie lubie takich podejść.Nie mam tu wcale jakiegoś żalu do ciebie za to a wręcz jak zawsze zapominam o tak błachych rzeczach.Sczerze to nie chodzi o sam wygląd tylko klimat.Tylko tyle
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1

Awatar użytkownika
C_L_K
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Rafał

Post autor: C_L_K » czw 14 sty 2010, 20:07

Niestety Gacol, muszę poprzeć Muchę. Moim skromnym zdaniem warunki były spoko. W wylocie na JG nie chodzi (chyba?) o to, żeby nałoić się do upadłego. Rozumiem, że nie zawsze możesz pobalować z nami na zlotach itp. ale wyrwij się chociaż raz do Toronto (nie wspominam już o Hard-Białej) ;) i "będzie Pani zadowolona". Tymczasem jadąc na JG większość chce spotkać się ze znajomymi, pogadać, trącić "conieco" i rano ruszyć do celu. Miejsce na VFR-zlot jest z wiadomych względów spalone, ale jako nocleg przed JG dla mnie bomba. Nie wiem czy wiesz, ale oprócz tego, że pozwolili przekimać nadprogramowych "pielgrzymów" ;) to od samego rana właściciel Rancha wisiał na telefonie próbując załatwić cewkę zapłonową do muchowej sztuki. Wiadomo, że tam się nie pomieścimy, bo z tego co pamiętam, to tam było zaledwie kilkanaście miejscówek, a na ten rok szykuje się większa ekipa. Ale gdyby nie ilość chętnych byłbym "ZA" Ranchem.

Awatar użytkownika
Gacol
klepacz
klepacz

Post autor: Gacol » czw 14 sty 2010, 23:15

Własnie w tym roku lece do Torunia także porównam :smile:
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Piotr

Post autor: ppamula » pt 15 sty 2010, 09:33

Mnie się Rancho podobało. Jak pogadałem z właścicielem to nawet w salonie na podłocdze nadprogramowych można by przekimać przy założeniu ze maja psi-worki, a może MatyKari. Nie wiem czy pamiętacie ale rano był mróż (Dziadek Mróz) i taka miescówka to miodzio wobeć chłodu nocy gdzieś w namiocie. A właściciel trochę nas się bał na początku, że mu spailmy tę stodołę, jednak zmienił całkowicie zdanie po bliższym poznaniu.

Teraz, daje głowę, że jakby sie jeden z nas tam pojawił i powiedziął magiczne słowo VFR i przypomniał tamto zdażenie to napewno by nas przyjął. On widział naszą wzajemną solidarność i to jak chcieliśmy muchatemu pomóc. To na nim zrobiło wrażenie.

No i nikt z nas się nie upił do nieprzytomności i nie wyhaftował mu desek podłogowych na kolorowo.

Poza tym z psychologii:
Lepszy znany wróg niz nieznany deklarat-przyjaciel.
Albo to było z "Sami swoi"....

Awatar użytkownika
Kornik
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Marcin

Post autor: Kornik » pt 05 lut 2010, 11:16

a ze tak sie ja lekko spytam, ile to ranczo kosztuje? :) o ja nie wiem czy w niedziele rano czy w sobote do jakiegos lokum podbic :)
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.

Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid

ODPOWIEDZ