OGóLNOPOLSKI ZLOT VFR-OC BEZMIECHOWA 2009.08.07 - 2009.08.09
- uzi
- zadomowiony
- Kontakt:
ja też bym prosiła większe 
Mam zaledwie cztery fotki z cąłego wyjazdu wiec chyba nie bedzie problem ... :* PROSZEEEEEEE!!!! :*
uzicbr@vp.pl

Mam zaledwie cztery fotki z cąłego wyjazdu wiec chyba nie bedzie problem ... :* PROSZEEEEEEE!!!! :*
uzicbr@vp.pl
...Born to Ride...
- Bohun
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
Mariusz to moze lepiej spakuj i wyślij na darmowy serwer np www.odsiebie.comPiszol pisze:Bohun pisze:
Panowie, nie da rady wrzucić większych ? jest tam kilka fajnych zdjęć ale wszystkie jakies takie małe![]()
pozdrawiam !
Zapodaj maila to Ci je wysle - jękoło
pozdr
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
będą fotki ale muszę zrobić trochę porządku po Bezmiechowej wylądowaliśmy {PETER+SIOGU DL 1000, MC HAMER Z LEPSZĄ POŁOWĄ VFR V-TEC ,LUDEK + EWA DL 1000} na Węgrzech jakieś 70 km od granicy z Rumunią więc wypad do Bezmiechowej zakończył się przebiegiem ok 2000km no i trochę tych fotek jest ogólnie było zaje..............scie cały tydzień super zabawy z moto 

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- PETER
- stary wyjadacz
może i długo trwało ale troszkę fotek i filmików z wyjazdu do bezmiechowej fajnie tak w chłodne dni powspominać:
http://picasaweb.google.pl/siogu101/BEZMIECHOWA2009#
http://picasaweb.google.pl/siogu101/BEZMIECHOWA2009#
- PETER
- stary wyjadacz
z rurek - a tak na poeażnie zakupiłem kiedyś na jakimś motobajzlu stelaz do bocznych kuferków i dostosowałem do swojego moto był wcześniej zamontowany w vitku a teraz w de -lu, a zapłaciłem z niego jakieś 80 pln i świetnie sie spisuje jako stelaż pod torby i jako ochrona zadupka w razie wywrotki 

- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
- województwo: mazowieckie
Cieszę się z wypowiedzi kolegi : "... i dostosowałem..."PETER pisze:z rurek - a tak na poeażnie zakupiłem kiedyś na jakimś motobajzlu stelaz do bocznych kuferków i dostosowałem do swojego moto był wcześniej zamontowany w vitku a teraz w de -lu, a zapłaciłem z niego jakieś 80 pln i świetnie sie spisuje jako stelaż pod torby i jako ochrona zadupka w razie wywrotki
reszta to najprawdziwsza prawda

Sorka za mały OT