Juz podaje RybkeSOWA pisze:Mar jaki tam jest wasz adres www bo na tę rybke trafić nie mogę.
No właśnie. Jego można tam dostrzec, ale Ciebie ani Ulki niestety nie. Na fotach też się nie uchowaliśmy. Właściwie, to ktoś mógłby nam rzucić, że też tam nie byliśmy jak większość ownersów. Podobnie brak Miśka z długowłosą laską i tego wesołego rodzeństwa, z którego siostrzyczka charakternie chrzciła bro. Mam w związku z tym obawę, czy ludziki z naszej komnaty to rzeczywiście zestaw z forum "na rybkę". Potrafisz mi rozjaśnić?Mar pisze:Trzymajac sie prawdy nie jestem zalogowany, jedynie Krzysiek ktory spal w "naszym" rzadku tam sie udziela.
Mały, a jak szukałeś? W recepcji była rezerwacja, tak jak pisała dezerterka Ruda.mały pisze:szkoda że nie spotkałem żadnego z vfr-oc
KlepaQ, albo sobie na wstępie poradzisz i ustawisz proporcje, albo już zawsze będzieszKlepak23 pisze:Niestety wrobiony przez Zuzię
Musisz mi przypomnieć i jakąś fotencję podrzucić, bo starość mi pamięć wzrokową odebrała. Ale najlepiej pełne, a nie połówki.zuzia tajger pisze:widziałeś nawet pół cycka razy dwa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości