LUBLINRING 2009-06-21
Hyhy, tak, jest mokro... ->
kamera online <-
kamera online <-
- Max_lt
- teksciarz
- Imię: Michał
Było do d.
Zupełnie nie rozumiem, dlaczego jadąc w taką a nie inną pogodę, znając prognozy, w trakcie pobytu zmieniamy koncepcję. By z wydanych 5 dych zaoszczędzić jedną? Bo mamy kaca?
Nie q-mam.
Następnym razem zarezerwuję tor sam, kto chce się dołączy, kto nie chce pojedzie do domu.
Demokracja sucks.
m.
Zupełnie nie rozumiem, dlaczego jadąc w taką a nie inną pogodę, znając prognozy, w trakcie pobytu zmieniamy koncepcję. By z wydanych 5 dych zaoszczędzić jedną? Bo mamy kaca?
Nie q-mam.
Następnym razem zarezerwuję tor sam, kto chce się dołączy, kto nie chce pojedzie do domu.
Demokracja sucks.
m.
Ostatnio zmieniony pn 22 cze 2009, 19:58 przez Max_lt, łącznie zmieniany 2 razy.
- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Max, co ty pie..lisz??Było do d.
Nie bylo do dupy, tylko mokro. Nie musiales wracac do domu...moglismy przeciez jezdzic, tylko jaka w tym radocha, skoro na kazdym (prawie) wyjsciu z winkla tracisz trakcje??
Jacko powiedzial bardzo wyraznie, ze zaplacilismy, wiec mozemy zostac i jezdzic.
To nie ostatni raz w tym roku...
A co do weekendu, to bylo rewelacyjnie. Kolejny raz wszyscy obecni udowodnili, ze nawet kiepska pogoda nie jest w stanie zepsuc nam dobrej zabawy.
Wspolne grilowanie, picie, granie, spiewanie i po torze latanie. Pomimo mokrego toru, ja osobiscie swietnie sie bawilem. Moglem poznac mozliwosci motocykla i przede wszystkim opon na wodzie. Bylo rewelacyjnie.
Jednak najwiekszym pozytywem byl widok mojej Edytki na winklach toru. Duma mnie rozpiera. Nastepnym razem (mam nadzieje, ze na suchym), slidery beda poprzycierane.
Kolejny pozytyw, to ze stalem sie posiadaczem RC46, ktora Dzekson przegral walkowerem, gdyz nie stawil sie na linii startu. Nawet nie wiem jaki kolor, ale to juz mniej wazne, zawsze mozna przemalowac.

Wszystkim ogromne dzieki, za spotkanie, organizacje (Joaska, Arczi, Pastor...)
Pozniej wrzuce kilka fotek.
Do nastepnego razu Ludziska.
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- Max_lt
- teksciarz
- Imię: Michał
Tak, już mam, że mam swoje zdanie. Ale szybko mi przechodzi.benitto pisze:Max, co ty pie..lisz??Było do d.

Było powiedziane, wola większości. Było głosowanie. Kończymy. Czy ja żyję w jakieś innej rzeczywistości?benitto pisze: Jacko powiedzial bardzo wyraznie, ze zaplacilismy, wiec mozemy zostac i jezdzic.
m.
P.S. Wrodzona dociekliwość zmusza do jeszcze jednego pytania. Czy wszyscy jeżdżący płacili? Choć wszyscy którzy zaczynali od rana? Czy to też niewłaściwe i niepolityczne pytanie?
m.
Ostatnio zmieniony pn 22 cze 2009, 19:59 przez Max_lt, łącznie zmieniany 2 razy.