Witam z Mrągowa
-
- Kontakt:
Witam z Mrągowa
Witam wszystkich posiadam vfr 95 r od 6 lat podziele sie z wami moimi doswiadczeniami
Narazie pozrawiwam pochylajcie sie bo sezon wydłuży sie.
Coś ciekawego wczoraj jechałem w str.Kętrzyna jest tam taka prosta mozna na maxa i tak jechałem aż tu nagle słysze swist nie wiedziałem co sie dzieje a nademna jakies 150 m nad ziemia mig-29 koles pilot zrobil sobie jaja ze mnie ale ponad dzwiek to miał wysraszyłem sie wyobrazcie sobie ze lecicie 220 i szum taki normalny silnik wiatr w kaski itp,a tu nagle huk
A moze ktos wie czy sa jakies cwiczenia niskich lotow nad Mragowem. [/hide][/list]
Narazie pozrawiwam pochylajcie sie bo sezon wydłuży sie.
Coś ciekawego wczoraj jechałem w str.Kętrzyna jest tam taka prosta mozna na maxa i tak jechałem aż tu nagle słysze swist nie wiedziałem co sie dzieje a nademna jakies 150 m nad ziemia mig-29 koles pilot zrobil sobie jaja ze mnie ale ponad dzwiek to miał wysraszyłem sie wyobrazcie sobie ze lecicie 220 i szum taki normalny silnik wiatr w kaski itp,a tu nagle huk
A moze ktos wie czy sa jakies cwiczenia niskich lotow nad Mragowem. [/hide][/list]
- Vlaad
- klepacz
- Kontakt:
Re: Witam z Mrągowa
Heloł Bartłomiej! Witka.
.
Ja wiem, ale nie mogę o tym gadaćBartłomiej.S pisze: A moze ktos wie czy sa jakies cwiczenia niskich lotow nad Mragowem.

- zachtomasso
- teksciarz
-
- klepacz
- Kontakt:
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt: