Mam na imię Rafał, mieszkam w Łodzi. Prawo jazdy posiadam od 2008 roku, motocykl od 2010. Jestem też członkiem Klubu Motocyklistów Politechniki Łódzkiej (znany tam jako Tamagotchi).
Obecnie jeżdżę Suzuki (haters gonna hate) GSX 600F '99 (aka Jajko). Jest to moja pierwsza maszyna i właściwie nie mam na co w niej narzekać, ale jakoś tak naszło mnie ostatnio na zmianę. Wybór padł na VFR800FI RC46 ('98-'01). Co prawda do marki Honda podchodzę nieco sceptycznie (zwłaszcza biorąc pod uwagę klubowe doświadczenia), ale na ten model nikt złego słowa nie powie, rozrząd na zębatkach, więc nie powinienem skończyć z zaworami w tłokach (to mnie przekonało) i najwyżej trochę powalczy się z regulatorem. Za to technologicznie całkiem nieźle się prezentuje i na pierwszy rzut oka dałbym tej konstrukcji kilka lat mniej.
Wiedza i doświadczenia forumowe na pewno mi się przydadzą, jak tylko dorwę jakąś fajną sztukę (a nawet już przy kupowaniu), ale kto wie, może też uda mi się wnieść coś do tej społeczności. Czas pokaże.
Wersja tl;dr: szukam VFR '89-'01 w dobrym stanie, w miarę możliwości w okolicy Łodzi (i ew. sprzedam jajko).