Ile kur.wa razy mam pisac,zeby skasowac moje konto?
Pol roku trzeba czekac?
Usunac konto.
- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
- województwo: mazowieckie
Może to nie moja broszka ani obowiązek jak również brak uprawnień do usuwania lub edytowania kont userów, ale pamietam Twoja prośbe o usunięcie konta i pamiętam
jak admin ci napisał, że kont się nie usuwa aby w tematach w których pisałeś nie powstał burdel.
Ale jak bardzo nie chcesz już tutaj wchodzić to ja mogę zablokować
Twój dostęp do foruma.
To tak w starym roku najlepszego.
Admini zdecydują co dalej.
jak admin ci napisał, że kont się nie usuwa aby w tematach w których pisałeś nie powstał burdel.
Ale jak bardzo nie chcesz już tutaj wchodzić to ja mogę zablokować
Twój dostęp do foruma.
To tak w starym roku najlepszego.
Admini zdecydują co dalej.
Ostatnio zmieniony pn 03 sty 2011, 14:25 przez MC_Hammer, łącznie zmieniany 1 raz.
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
eeno bez sensu
trza było go zostawić, admini zostawili a Ty modzie z Młotem w godle
go blokujesz. Pamiętaj że nadgorliwość gorsza od faszyzmu
kolega jak nie chce sie udzielać to po prostu niech sie nie udziela, a nie włazi po pół roku od tego, jak ktoś "mu" nawbijał przez [you ] w szutboxie, co zamknęło widać jego umysł i na siłę próbuje stąd zniknąć.
Zdejmij mu tego warna, bo ja powodu do niego np. nie widze, a od usuwania kont (bo taka była prośba! nie blokowanie pisania. A co jeśli dalej bedzie sie domagał usuniecia konta, a nie moze nawet napisać??) to jest admin.
Najlepszego w nowym

Zdejmij mu tego warna, bo ja powodu do niego np. nie widze, a od usuwania kont (bo taka była prośba! nie blokowanie pisania. A co jeśli dalej bedzie sie domagał usuniecia konta, a nie moze nawet napisać??) to jest admin.
Najlepszego w nowym

- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
- województwo: mazowieckie
Jak na razie to admini jeszcze o tym nie wiedzą, więc jak każdy mod jestem zaraz po nich, jest to moja decyzja czy się komuś to podoba czy nie.emil pisze:admini zostawili a Ty modzie
Decyzji podjetych z nikim nie konsultuje i konsultował nie będę, tłumaczyć też się nie zamierzam

Post jest nie na miejscu, w nieodpowiednim tonie i jak sam wspomniałeś ten temat już był i Sam go dobrze pamiętasz, więc proszę daruj sobie ocenianie mojej osoby bo ja jak na razie jestem obiektywny i wydaje mi się, że czasami aż za bardzo

Dostał bana bo o niego poprosił, nie chce konta więc wchodzić też nie musi.
Jak emocje opadną jak napisałem w poprzednim poście admini zdecydują na dzień dzisiejszy temat zamknięty.
Wszystkim pozostałym Życzę Najlepszego w Nowym Roku

PS. Temat zamykam, dyskusja na chwilę obecną niepotrzebna.