dla mnie to nic dziwnego nawet bardzo fajnieDiablica pisze:a co w tym dziwnego znam duzo dziewczyn na moto??!!
hej
-
DanielVTS
Cze Diablica, teraz kojarzę, ta cebra (sc 33-ka) była Twoja. Ale fajnie, gitny sprzęcik. I tak sobie jarzę, że w takim razie to nie Ty byłaś wczoraj plecakiem, a Twój kolega. Miłe zaskoczenie i gratulki. Ale czemu nie byłaś dziś na Rozdrożu u Roadsa? Prześledź temat Centurium i zapisz się. Zapraszamy.
Chyba nie wiem o co chodzi bo ja faktycznie bylam wtedy tylko plecakiem wiec nie mogles widziec mojej cebry!! ;P
a na rozdrozu nie bylam bo ja bardzo pozno koncze prace i wtedy jest juz zimno i ciemno a ja nie mam spodni..
ale moze kiedys uda mi sie z Wami polatac-w przyszlym sezonie na pewno!! no i chetnie sie zalapie na jakis dalszy wypad..
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2007-10-26, 07:17 ]
gdzie jest ten temat??!!
a na rozdrozu nie bylam bo ja bardzo pozno koncze prace i wtedy jest juz zimno i ciemno a ja nie mam spodni..
ale moze kiedys uda mi sie z Wami polatac-w przyszlym sezonie na pewno!! no i chetnie sie zalapie na jakis dalszy wypad..
Pozdrawiam.
gdzie jest ten temat??!!
"Bo chciala miec motocykl tak szybki jak ptak, by jej dlugie wlosy owiewal cieply wiatr..
autostrada szczescia pedzic do szalenstwa poprzez kolorowy swiat!!"
- Arturo
- klepacz

- województwo: pomorskie
- Kontakt:
TutajDiablica pisze:gdzie jest ten temat??!!
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
- mario_blues
- pisarz

- Imię: Mariusz
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
niech kolezanka pierw zrobi lejce a pozniej lata, ok?Diablica pisze:Chyba nie wiem o co chodzi bo ja faktycznie bylam wtedy tylko plecakiem wiec nie mogles widziec mojej cebry!! ;P
Pozdrawiam.
gdzie jest ten temat??!!
Pozdro
A Rh POSITIVE
ok dziekiArturo pisze:TutajDiablica pisze:gdzie jest ten temat??!!http://vfr.superhost.pl/vfr-oc-pl/forum ... php?t=1440
[ Dodano: 2007-10-26, 23:25 ]
o co Ci chodzi??!! ;/mrf pisze:niech kolezanka pierw zrobi lejce a pozniej lata, ok?Diablica pisze:Chyba nie wiem o co chodzi bo ja faktycznie bylam wtedy tylko plecakiem wiec nie mogles widziec mojej cebry!! ;P
Pozdrawiam.
gdzie jest ten temat??!!
Pozdro
"Bo chciala miec motocykl tak szybki jak ptak, by jej dlugie wlosy owiewal cieply wiatr..