Witam Was

Jesteś nowy? :) Przywitaj sie z nami.
Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: DIDI » sob 21 kwie 2007, 21:08

słoneczko pisze:a ja swojej fotki nawet nie pokarze bede wredoto
Słoneczko nie badz wredotą!! :biggrin Pokaż fotkie :hugs
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać :)

DIDI

zuzia tajger
klepacz
klepacz
Imię: ...
województwo: warmińsko-mazurskie
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » ndz 22 kwie 2007, 18:52

Sunshine davaj davaj :D
...

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » ndz 22 kwie 2007, 20:40

słoneczko nie dawaj! - niech uruchomią troszkę wyobraźnię :biggrin

Uwierzcie morsowi - tak trochę Cindy Crawford, trochę Julia Roberts duzo z Jennifer Lo. Generalnie przepiekna Łomżanka.

A dziduje!... ojojoj - na razie w puszce, aż strach co będzie jak się na moto przerzuci :hooray
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

zuzia tajger
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » ndz 22 kwie 2007, 21:29

Terrror :D
...

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » pn 23 kwie 2007, 11:44

terror, horror, mentor, dyrektor (ojciec)... ale ze niby ja?

Rózne są metody, aby dotrzeć do zbłąkanych i nawracać ich na łono wyznania Jednośladowego z Rur Wydechowych Niejednostajnie Grzmiącego i delikatnie rozrządem POgwizdującego... czasem trzeba się rozerwać, aby do nich trafić :lol
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

zuzia tajger
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » pn 23 kwie 2007, 12:46

hahahahaha :giggle
...

Awatar użytkownika
słoneczko
teksciarz
teksciarz

Post autor: słoneczko » pn 23 kwie 2007, 17:36

o wlasnie mors ma racje trochszkie fantazji buhahahhaha

zuzia tajger
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » wt 24 kwie 2007, 00:04

:motolove :meditate
...

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Dresik » wt 24 kwie 2007, 00:58

Benitto w swojej powitalni opowiedział historie - jak to sie stało ze w koncu kupił VFRke a nie cos innego.. Przypomniało mi to o mojej przygodzie ;-) Wogóle to szukałem najpierw GSa , pozniej CB 500 , póżniej Bandziora 600.. VFRka wydawała sie niedoscignionym marzeniem.. Na bajzlu w Wawie spotkalem slicznego bandita... Stan igła a własciciel wiarygodny.. Zapisałem numer "w wybieranych" w telefonie po oględzinach sprzeta.. Pomyslalem "to jest to".. Powiedzialem kolesiowi ze zadzwonie i sie umowimy.. Wszystko mi odpowiadało w nim (wlacznie z cena , rocznikiem).. Po powrocie do domu przełożylem karty sim z ery na orange zeby pogadac z rodzicami.. Zgodzili sie na ta kase , ten sprzet.. Caly w skowronkach przekładam karte na ere, chce dzwonic do goscia i... klops - po wyjeciu karty numer z wybieranych wykasowal sie :!: Wybiegam z mieszkania -> przystanek -> autobus -> biegne -> służewiec... Jestem na miejscu - po kolesiu z Bandziorem ani śladu :razz2
Załamke na maxa złapałem... Wtedy to był koszmar :arrow: dzisiaj patrze na to jak na cud :biggrin Dzieki temu nie latam teraz na Bandziorku tylko na cudnej V4 ktora nie wyje , ale wydaje z siebie grożny pomruk, czasami nieco pogwizduje :grin: :hooray
ehhh, jak to czasami los fajnie nami kieruje :pwned
:motolove
:-)

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » wt 24 kwie 2007, 08:06

Zabawne, dziś się cieszysz, ale wtedy :evil: .

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz

Post autor: Dresik » wt 24 kwie 2007, 19:09

Oj wtedy to ja to przeżyłem :confused Przez tydzien to chodziłem jak podtruty :razz2

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » śr 25 kwie 2007, 09:42

to ja coś podobnego - byłem zdecydowany na 100% na Tryumfa 1050 Sprint ST i dzwonię do Inter Cars, który właśnie stał się ich nowym przedstawicielem na Polskę (o czym dowiedziałem się z prasy).
Odbiera jakiś kolo, -"O co się rozchodzi"
Ja mu na to - "Chciałbym nabyć drogą kupna motocykl"
KOlo - "Jaki motocykl? My tu mamy auta i takie różne do nich akcesoria"
Ja- "Uprzejmie pana informuje, ze jesteście przedstawicielem Tryumfa, Ta daaaa!"
Kolo - "To ja do pana oddzwonię" Oddzwonił i mówi -"No rzeczywiście jesteśmy, ale nie mamy jeszcze na ten model homologacji bo właśnie przejęliśmy przedstawicielstwo i jakiś czas to potrwa"
No to grzecznie podziękowałem i udałem się do Hondy, gdzie tez próbowali mnie olać, gdyż właśnie świeżutko powstała Honda Plaza i mieli mnie głeboko w wydechu (gdzieś tak pomiędzy sondą lambda i katalizatorem, ale postawiłem na swoim i w Krakowie - można powiedzieć w ciemno - bez żadnej jazdy próbnej (przysiadłem tylko na zwłokach sprowadzonych z USA - w ogłoszeniu stan igła :biggrin ) dostałem moje marzenie :hooray
Fatum?

Awatar użytkownika
Jumper
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: Jumper » śr 25 kwie 2007, 12:18

Hehe.. Wesołe Morskie Opowieści... też miałem podobną sytuacje, tyle ze nie jeździłbym teraz vfr`ką a kawasaki zxr 750. Ogolnie bardzo mi sie spodobał w ogłoszeniu wszystko cacy,m wiec dzwonie i sie umawiam, zeby pooglądac, bo ogolnie wyglądał pięknie i normalnie juz na drugi dzien z kasa chciałem jechac i wykładac.. Na drugi dzien rano sie budze ostro wkrecony ze to dzisiaj jade ogladać Kawunie, a tu nagle telefon, ze ktos był przede mną i go kupił :roll: Ja normalnie :shock: , ze jak to tak, przeciez ja byłem umowiony i takie tam pierdoły, a kolo mowi ze jemu sie spieszyło a tamten wykładał kase... :???: Piter uwierz ze wiem o co chodzi z tymi kurikami w oczach.. Chodziłem cały dzien normalnie jak struty, chciałem po prostu pozamiatac wszystko co styanęłoby na drodze, nawet panna mi tu :tts pokazuje, a ja po prostu w ferworze wściekłosci... Ale dzien pozniej znalazłem sobie VFR :hooray pojechałem, popatrzyłem, przysiadłem sie odpaliłem, posłuchałem i oniemiałem.. Pozycja wygodna szyba turystyczna, po prostu piekno... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Straciłem tylko na jednym..
Moje kochanie w przypływie jej .q.w. ze ja miałem .q.w. poprzedniego dnia juz :tts nie pokazała... hehe pzdr.. ;-)

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz

Post autor: Dresik » śr 25 kwie 2007, 15:21

:mrgreen: dobre..
Chłopaki to nie fatum, jestesmy wybrancami losu :biggrin he he..
:hooray Teraz mamy VFRy wiec lepiej byc nie mogło :motolove
;-)

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » czw 26 kwie 2007, 01:23

morsie, w takim razie czas stworzyć VFR FATUM SEXszyn. :wtf

ODPOWIEDZ