Znowu ja :) Wracam do was
- Robin
- pisarz
- Imię: Dariusz
Co do predkosciomierza mozesz ewentualnie zmienic tarcze bo KMh masz takie male ze nie widac ale mozesz zmieni na takie co pokazuje kmh i bedzie dobrze ale ja bym tak zostawil jak jest w koncu to jest american version:P
Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
- cristo
- pisarz
- Kontakt:
No tak, nie doczytalem. Widzialem tylko pierwsza linijkeKrajan pisze:Info jak najbardziej jest prawdziwe.. V-tec niestety nie ma jęczących kółek

Trzeba bylo kupic RC46.
Krzysiek
'Hasta la victoria siempre'
http://picasaweb.google.com/boootak/
http://www.bikepics.com/members/cristo/
'Hasta la victoria siempre'
http://picasaweb.google.com/boootak/
http://www.bikepics.com/members/cristo/
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
wessało wczorajszego posta - trudno piszę od nowa:Krajan pisze: apropo.. wie ktoś jak przestawić wskazanie z "mph" na km/h" ??
Krajana zawsze miło powitać nawet jak jest z daaaaleka. Tym serdeczniej, że maszynka identyczna

mph zamienić jest banalnie łatwo: dzielisz przez 3 i mnożysz przez 5 - bułka z masłem.
A jak nie chce Ci się liczyć mogę jechać koło Ciebie i podawać ile jest na osi

ale żarty na bok - powaga

Mam dwie wiadomości:
1. Speed and Mileage Unit Change (E type only)
The speedometer displas both "km/h" and "mph".
The odometer (smrodomierz?) / tripmeter (wskaźnik zakażenia chorobami W?)
displays both "km" and "mile".
Push and hold the SELECT button for more than 2 seconds to select "km/h"/"km" or "mph"/mile"
teraz ta gorsza:
E type - tylko na rynek UK - trzeba było poprosić MadziX o wyszukanie sprzęta na Wyspach
ED - rynek europejski bez żabojadów
F - tam gdzie uprawia się miłość francuską

U - kangury i kiwi (inna intalacja elektryczna) i bez ABS
wychodzi że bez hakowania i zmiany oprogramowania musisz przykleić taśmą kalkulator, albo jeździć na GPS
ponieważ posiadam:
OWNER'S MANUAL

MANUEL DU CONDUCTEUR

FAHRER-HANDBUCH

GDY BĘDZIESZ MIAŁ JAKIEŚ PYTANIA MOGĘ POSKANOWAĆ I PRZESŁAĆ EMILEM CO TAM CI BĘDZIE POTRZEBNE nie kręp się.
PeeS
mnie nie brak jęku zębatki - jak mam taką potrzebę dzwonię do dowolnej kobity i mam tego dobra pod dostatkiem, albo i w nadmiarze

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
służę tu pomoca na miejscu (Gdynia i okolice
) jak byś potrzebował - mogę sobie w środę wziąć wolne. Puszka do Twojej dyspozycji, kozetka z jaśkiem na kimkę jak najbardziej, browarek co by nową piękną opić też się znajdzie. Dryngnij dzień wcześniej na telefon. Gdynia duże miasto łatwo się zgubić 

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Krajan
- klepacz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Dzięki wielkie.. myślę że nie ma potrzeby brania wolnego.. jade z bratem busem, załatwiamy rano sprawę i wracam spowrotem bo na drugi dzień do pracy muszę iść... jakbym miał jakieś problemy z urzędasami w celnym to zadzwonię - skumulujemy siły i na nichmors pisze:służę tu pomoca na miejscu (Gdynia i okolice) jak byś potrzebował - mogę sobie w środę wziąć wolne. Puszka do Twojej dyspozycji, kozetka z jaśkiem na kimkę jak najbardziej, browarek co by nową piękną opić też się znajdzie. Dryngnij dzień wcześniej na telefon. Gdynia duże miasto łatwo się zgubić

- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
ja to mam wolne permanentnie - praca tak mnie meczy, że ciągle musze brać wolne, a poza tym nie mogę zabierać stanowiska pracy tym, którzy chcą pracować
mnie tam się nie chce
moja sąsiadka pracuje w UC - co prawda w Gdańsku, a nie w Gdyni, ale w przypadku problemo może będzie mogła coś doradzić, albo pomóc. Daj tylko wczesniej znać kiedy przyjedziesz

moja sąsiadka pracuje w UC - co prawda w Gdańsku, a nie w Gdyni, ale w przypadku problemo może będzie mogła coś doradzić, albo pomóc. Daj tylko wczesniej znać kiedy przyjedziesz