Znowu ja :) Wracam do was

Jesteś nowy? :) Przywitaj sie z nami.
Awatar użytkownika
Robin
pisarz
pisarz
Imię: Dariusz

Post autor: Robin » sob 20 sty 2007, 17:05

Co do predkosciomierza mozesz ewentualnie zmienic tarcze bo KMh masz takie male ze nie widac ale mozesz zmieni na takie co pokazuje kmh i bedzie dobrze ale ja bym tak zostawil jak jest w koncu to jest american version:P
Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....

Awatar użytkownika
Krajan
klepacz
klepacz
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: Krajan » sob 20 sty 2007, 18:58

Robin_Hood pisze:Co do predkosciomierza mozesz ewentualnie zmienic tarcze bo KMh masz takie male ze nie widac ale mozesz zmieni na takie co pokazuje kmh i bedzie dobrze ale ja bym tak zostawil jak jest w koncu to jest american version:P
wyświetlacz LCD :(

Awatar użytkownika
Robin
pisarz
pisarz
Imię: Dariusz

Post autor: Robin » sob 20 sty 2007, 19:27

No tak zapomnialem a nie wie ktos skad moge zalatwic czesci orginalne do vfr-ki z 2000 r?
Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » sob 20 sty 2007, 19:47

witaj stary nowy kolego ;)
lub nowy stary... :P
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
cristo
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: cristo » ndz 21 sty 2007, 10:36

Krajan pisze:Info jak najbardziej jest prawdziwe.. V-tec niestety nie ma jęczących kółek :)
No tak, nie doczytalem. Widzialem tylko pierwsza linijke :)
Trzeba bylo kupic RC46.

Awatar użytkownika
Krajan
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Krajan » pn 22 sty 2007, 14:33

Dzięki wszystki za powitania. :) A teraz UxY możesz pomyśleć, żeby mnie usunąć z listy byłych posiadaczy VFR na vfr-oc.pl ;)

Awatar użytkownika
Hubert
klepacz
klepacz
Imię: Hubert
województwo: lubelskie

Post autor: Hubert » wt 23 sty 2007, 19:38

Krajan pisze:A teraz UxY możesz pomyśleć, żeby mnie usunąć z listy byłych posiadaczy VFR na vfr-oc.pl
Słyszysz UxY kolego? Poprawiaj szybciutko.Krajan wrócił. motoride: i to 800tą.

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » czw 22 lut 2007, 13:04

Krajan pisze: apropo.. wie ktoś jak przestawić wskazanie z "mph" na km/h" ??
wessało wczorajszego posta - trudno piszę od nowa:

Krajana zawsze miło powitać nawet jak jest z daaaaleka. Tym serdeczniej, że maszynka identyczna :mrgreen:

mph zamienić jest banalnie łatwo: dzielisz przez 3 i mnożysz przez 5 - bułka z masłem.
A jak nie chce Ci się liczyć mogę jechać koło Ciebie i podawać ile jest na osi :mrgreen:

ale żarty na bok - powaga :neutral: jak kolega o pomoc prosi.

Mam dwie wiadomości:

1. Speed and Mileage Unit Change (E type only)
The speedometer displas both "km/h" and "mph".
The odometer (smrodomierz?) / tripmeter (wskaźnik zakażenia chorobami W?)
displays both "km" and "mile".
Push and hold the SELECT button for more than 2 seconds to select "km/h"/"km" or "mph"/mile"

teraz ta gorsza:

E type - tylko na rynek UK - trzeba było poprosić MadziX o wyszukanie sprzęta na Wyspach
ED - rynek europejski bez żabojadów
F - tam gdzie uprawia się miłość francuską :oops:
U - kangury i kiwi (inna intalacja elektryczna) i bez ABS

wychodzi że bez hakowania i zmiany oprogramowania musisz przykleić taśmą kalkulator, albo jeździć na GPS

ponieważ posiadam:
OWNER'S MANUAL :mrgreen:
MANUEL DU CONDUCTEUR :oops:
FAHRER-HANDBUCH :twisted:

GDY BĘDZIESZ MIAŁ JAKIEŚ PYTANIA MOGĘ POSKANOWAĆ I PRZESŁAĆ EMILEM CO TAM CI BĘDZIE POTRZEBNE nie kręp się.

PeeS
mnie nie brak jęku zębatki - jak mam taką potrzebę dzwonię do dowolnej kobity i mam tego dobra pod dostatkiem, albo i w nadmiarze :eek
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
Krajan
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Krajan » czw 22 lut 2007, 23:48

:D :D :D :D dzięki ;) ale pytałem na forum vfrworld.com (usa) i tam twierdza że nie ma problemu.. więc w około środy dowiem się czy da się czy nie, gdyż jadę wkońcu po moją VFRkę bo podobno dobiłą do brzegu w Gdyni :hooray nareszcie

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » pt 23 lut 2007, 08:20

służę tu pomoca na miejscu (Gdynia i okolice :mrgreen: ) jak byś potrzebował - mogę sobie w środę wziąć wolne. Puszka do Twojej dyspozycji, kozetka z jaśkiem na kimkę jak najbardziej, browarek co by nową piękną opić też się znajdzie. Dryngnij dzień wcześniej na telefon. Gdynia duże miasto łatwo się zgubić :)
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
Krajan
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Krajan » pt 23 lut 2007, 20:24

mors pisze:służę tu pomoca na miejscu (Gdynia i okolice :mrgreen: ) jak byś potrzebował - mogę sobie w środę wziąć wolne. Puszka do Twojej dyspozycji, kozetka z jaśkiem na kimkę jak najbardziej, browarek co by nową piękną opić też się znajdzie. Dryngnij dzień wcześniej na telefon. Gdynia duże miasto łatwo się zgubić :)
Dzięki wielkie.. myślę że nie ma potrzeby brania wolnego.. jade z bratem busem, załatwiamy rano sprawę i wracam spowrotem bo na drugi dzień do pracy muszę iść... jakbym miał jakieś problemy z urzędasami w celnym to zadzwonię - skumulujemy siły i na nich :D

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » sob 24 lut 2007, 14:15

ja to mam wolne permanentnie - praca tak mnie meczy, że ciągle musze brać wolne, a poza tym nie mogę zabierać stanowiska pracy tym, którzy chcą pracować :biggrin mnie tam się nie chce

moja sąsiadka pracuje w UC - co prawda w Gdańsku, a nie w Gdyni, ale w przypadku problemo może będzie mogła coś doradzić, albo pomóc. Daj tylko wczesniej znać kiedy przyjedziesz

ODPOWIEDZ